- i dobrze,bo tak jesti potrafią śnić wiec tym sobie to tłumacze .
- o mamo,ja juz byl chyba ze stresu wcale nie dostalabo dostałam siare dopiero w 5 dobie!!!!
- p ja,glodna musiala byc jak diablii dziecko wypilo 120ml!!!!
- wlasnie,bo moja tesciowa mowi,ze jak ona rodzila syna swojego w 79 roku,obowiazywala teoria jedzenie co 3 godziny i maly sie darl,bo byl glodny juz po 2 godzinach i wyl godzine,bo tescowa czekala do pelnych 3 i jak mu cyca dala,to on zmeczony tym placzem wypil troche i zasypial i znowu sie darl po godzinie,ale ona nie dala - bo kazali karmic co 3,koszmarmiala siłe wyciągać z piersi
i miała chęci przede wszystkim
- jaki masz rozmiar?niestety ale rozmiar mi przeszkadza
dobrze ze teraz jest karmienie na żądanie :) my jak mieliśmy ten kryzys z karmieniem to leżałąm z Frankiem cały dzień w łóżku z cycami na wierzchu i sie karmiliśmy teraz już nie bedzie tak łatwo bo nie bedzie na to czasu.wlasnie,bo moja tesciowa mowi,ze jak ona rodzila syna swojego w 79 roku,obowiazywala teoria jedzenie co 3 godziny i maly sie darl,bo byl glodny juz po 2 godzinach i wyl godzine,bo tescowa czekala do pelnych 3 i jak mu cyca dala,to on zmeczony tym placzem wypil troche i zasypial i znowu sie darl po godzinie,ale ona nie dala - bo kazali karmic co 3,koszmar
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość