usypiasz małego na rękach?No śpiwtulony we mnie
No być może .Bo ty jej już rozszerzyłaś dietkę więc może coś z jedzonka szkodzi skoro mówisz ze już było fajnie.tak się zastanawiam czy to nie przez to jabłuszko z brzoskwinia
no i dlatego piszą , zey najpierw podawac warzywa bo jak dziecko posmakuje słodkich owoców to potm nie będzie chciało jeśc warzywek.My dzisiaj marchewke próbowaliśmy. ALe Oliwce tak nie smakowało że aż odruchy wymiotne miała
No i musiałam drugi słoiczek z jabłuszkami otworzyć i wymieszać:) Wtedy dopiero posmakowało
u nas jest podobnie, jak tylko widzę, że zaczyna marudzic od razu zanosze ją do swojego łóżeczka , daje pieluszke do obtulenia się i 2,3 minutki i sobie spi.Teraz mam dobrze, bo jak widzę, że Alanek zmęczony - ziewa i przeciera oczka to go kładę do łóżeczka i zaraz zasypia,
podeslij kilka do mnie ja się napewno skuszęMuffinki gotowe.Pochwale się a co hehe
Moja tez tak od kilku dni lubi ,tylko nie spać bo ona zasypia sama ale gdy leży w bujaku i gadamy sobie to lubi moja rączkę chwycić i tulić.zasnął trzymając mnie rączkami
To samo miałam napisać że nie wolno zaczynać od słodkiego.no i dlatego piszą , zey najpierw podawac warzywa bo jak dziecko posmakuje słodkich owoców to potm nie będzie chciało jeśc warzywek.
Oj bardzo chętnie .podeslij kilka do mnie ja się napewno skuszę
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość