Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2012, 20:24

Wczoraj jak się depilowałam TAM, to strasznie popuchnięte tam wszystko. Bardziej niż ostatnio. No i jak robię siku to czuję, że inaczej leci - ma utrudnioną drogę :ico_noniewiem: też tak macie ?

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

14 sty 2012, 20:32

Gabi ale ta moja kolezanka nie miala naprawde zadnych boli odrazu od odejscia jej wod poczula ze musi przec poszla do ubikacji siku zrobic i glowka wyszla
ja i jej maz wszoku bylismy

Mad to jej drugie dziecko pierwsze w 2h urodzila i tez sie nie meczyla
co do moich skurczy to ja tez nic nie czuje
cos tam czasami mnie zaboli tak rwaco ale zaraz przechodzi
i ruchy malej juz mi bol sprawiaja
wczoraj tez sie golilam na dole i tez mam cala napuchnieta az sie faldka zrobila na jednej wardze :ico_wstydzioch:
i z sikaniem mam tak jak ty cisne a tu powoli leci, wiec chyba juz mala zeszla u mnie nizej

a na brzuszkach widzialam ze jest jakas dziewczyna Remember ktora tez jakos teraz miala termin czy ktoras cos wie o niej i czemu nie pisze z nami

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

14 sty 2012, 20:36

Witam,
Wowa ale wiadomości!!!
Aga26 jeszcze raz gratulacje!!!!!! Borys ma nieziemską minę.
Betaka filmiki dostałam ale na razie jnie oglądam bo ja z tych bardzo strachliwych jestem;)
jadzia czapeczka i rękawiczki boskie!
dziewczyny ja ostatnio głowy od poduszki nie potrafie oderwać.
I jutro odstawiam fenoterol więc możliwe, że wskoczę wam w kolejkę w przyszlym tygodniu :ico_szoking: :ico_szoking:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2012, 20:44

Betaka filmiki dostałam ale na razie jnie oglądam bo ja z tych bardzo strachliwych jestem;)
Nie ma się czym strachać. Nic nie pokazują perfidnie :-) Lajtowo możesz obejrzeć.

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

14 sty 2012, 21:18

Aga- ogromne gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Borysku witaj po tej stronie brzuszka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

14 sty 2012, 21:27

Hej dziewczynki :-)
dziekujemy za gratulacje.
Borys jest cudowny. Dwa razy juz cycal, a teraz spi. Maly spioszek z niego bo jak zasnat tak nawet na kapieli sie nie obudzil. czekam teraz az wstanie to go nakarmie i mi go na noc wezm zebym mogla sie wyspac.
co do porodu to opisze wam jak bede w domu ale generalnie nie bylo zle. potwierdzila sie w moim przypadku teoria ze drugi porod jest szybszy ale bolesniejszy.
nie nacinali mnie ale minimalnie peklam. mam 2 szwy wiec nie jest zle.
po porodzie dosc krwawilam ale dostalam gratis zastrzyk i powoli wraca wszystko do normy.

A no i mowilam ze zima bedzie jak Borys sie urodzi :-D cale szczescie ze przyjechalismy rano bo teraz chyba bym na piechote szla. nie wiem jak u was ale nasze miasto jest sparalizowane na amen. maz z emilka wracali ze szpitala do domu 50min a normalnie zajmuje to nie wiecej niz 5

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 sty 2012, 21:56

Aga26, jeszcze raz graty ogromne ,przystojniaczek z Boryska :-D , ja też tak mówię ,że jak u nas zima bedzie to mojej niuni się zachce wyjśc ,tylko ,że u nas jeszcze zimy niet :ico_oczko:

Beatka ja właśnie też widziałam tą Remember na brzuszkach ,ona tu u nas chyba tylko raz coś pisała ,podejrzewam ,że ona już po jest ,ale reki nie dam sobie odjąc :ico_nienie: :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

14 sty 2012, 22:44

szyszeczka to ogladaj szybciutko bo ja je jutro chce wykasowac z mojego konta
i nie wiem czy wtedy bedzie sie dalo ogladnac

Jadzia mi sie wydaje ze ta dziewczyna jest z UK tym bardziej ze jej partner na polaka nie wygladal

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2012, 23:02

moni26, aniaj84, dzwoneczek82, dziękujemy za kibicowanie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
:-D ja to tak z przydziału dostałam te wątki do moderowania z czego teraz bardzo się sieszę :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 sty 2012, 23:36

A ja byłam dzisiaj na zakupach Izusiowych :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: troszkę jej kupiliśmy i jestem mega zadowolona :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a już w ogóle jak wróciłam i zobaczyłam że Aga się wypakowała :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ogromnie ci gratuluje kochana a mała "Bestyjka" sam miód,aż bym go schrupała :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”