pewnie znów jakiś błądDziwne, bo zawsze jest komunikat- nie możesz wysłać dwa razy tej samej wiadomości.
bałam sie jak pierwszy raz załozyam bałam sie ze wypadnie, albo ze podczas przytulanek zostanie Przemkowi tam gdzie nie powinien, że bedzie przeszkadzał, ze nie bede umiała wyjac, ze znjade go na przescieradle, albo wpadnie do kibla wszytskiego sie bałam
a nie boisz się, że to nie zadziała, albo wypadnie? później się wymienia, czy po prostu wkłada nowe?
przyznaj sie lepiej ze nabijasz postyKurde, wciskałam wyślij i 3 posty
o nie ja obronie swinkę peppe dziś ogladałam z Mają i broniła braciszka, jak mały dzieciak- królik sie wciskał na zjeżdzalnie bo jest mały to peppa powiedziała zę jej brat tez moze bez kolejki bo też jest mały broni brataWiki wiele nie mówi, ale na swojego braciszka zaczęła mówić "dzieciak", skąd jej się to wzięło? Muszę Pepę z nią obejrzeć, bo tam czasem ta świnka dziwnie traktuje Dżordża
he he, to zależy od odcinka, ja widziałam już 2, gdzie nie chce się z nim bawić, bo jest za mały i nie umie się bawićroni brata
ja widziałam jeden taki hehe
he he, to zależy od odcinka, ja widziałam już 2, gdzie nie chce się z nim bawić, bo jest za mały i nie umie się bawić
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość