a nie boisz się, że to nie zadziała, albo wypadnie? później się wymienia, czy po prostu wkłada nowe?
bałam sie jak pierwszy raz załozyam

bałam sie ze wypadnie, albo ze podczas przytulanek zostanie Przemkowi tam gdzie nie powinien, że bedzie przeszkadzał, ze nie bede umiała wyjac, ze znjade go na przescieradle, albo wpadnie do kibla

wszytskiego sie bałam
bezpodstawnie
sam nie wypadnie

trzyma sie jak tampon, nie wypada nawet przy kaszleniu
nie przeszkadza w sexie, nie czuć go wcale, nie zostaje na wacku

nie wysuwa sie

Przemek też go nie czuje
no i bałam sie ze nie zadziała, ale przed Konradem przez kilka cykli kończyliśmy w srodku i jednak w ciaze nie zaszłam

czyli działa
nie spadło mi libido

co na tabsach było pewne
pierwszy raz zakałda sie go w pierwszy dzień @ mozna używać przy tym tamponów trzeba uwazać przy usuwaniu tampona zeby kółka nie wysunac
jak ktoś ma "objekcje" przy stosowaniu krążków i sexie -nie ma problemu mozna go wyjać umyć schowac do woreczka i po wszystkim włozyc z powrotem, max 3 godziny poza macicą moze być zeby nadal działał
[ Dodano: 17-01-2012, 22:28 ]
acha, wkłąda sie go na 21 dni potem sie go usuwa i robi tygodnniową przerwe na @
ale mozna użyć jeden po drugim zeby nie mieć @ wcale
[ Dodano: 17-01-2012, 22:29 ]
Kurde, wciskałam wyślij i 3 posty
przyznaj sie lepiej ze nabijasz posty
[ Dodano: 17-01-2012, 22:38 ]
Wiki wiele nie mówi, ale na swojego braciszka zaczęła mówić "dzieciak", skąd jej się to wzięło? Muszę Pepę z nią obejrzeć, bo tam czasem ta świnka dziwnie traktuje Dżordża
o nie

ja obronie swinkę peppe

dziś ogladałam z Mają i broniła braciszka, jak mały dzieciak- królik sie wciskał na zjeżdzalnie bo jest mały to peppa powiedziała zę jej brat tez moze bez kolejki bo też jest mały

broni brata
[ Dodano: 17-01-2012, 22:39 ]
gdzieście polazły???????????