Zirafka gratuluje zabka!!

ale szybko niektorym wychodza, ja z jednej strony chce juz pierwszego zobaczyc ale z drugiej boje sie, ze mnie Olis bedzie strasznie gryzl

teraz czasami zaciska dziaselka jak je i sie rozglada i mimo ze nie ma zabkow to i tak zaboli..
kwiatunio a moze sprobuj zaczac podawac kaszke na kolacje? bo Izunia ma juz prawie 4mce wiec niedlugo bedzie juz mozna, a podobno (na Oliwka to nie dziala..) dzieci dluzej spia po kaszce.. tylko odradzam wszystko co zawiera zboze/pszenice itp bo Oli to uczulenia od razu dostal
inia no to kiepsko z ta butla, ale do czerwca jeszcze kupa czasu i napewno znajdziesz jakies rozwiazanie

a nie wiadomo, moze juz w tym czasie bedzie Ci przesypial nocke
Ale na tamponach i podpaskach zaoszczędzimy

hahahahha

ja sobie zrobilam zapas po porodzie i nadal mi leza.. choc wcale nie narzekam z tego powodu
marcz a moze Ci Oliwka kaszle przez zabki? to znaczy czytalam, ze jak dziecko zaczyna sie tak mocno slinic to czesto pokasluje wlasnie przez ten nadmiar sliny. Olis jak ma takie napady marudzenia, chyba przez zabki, to tez kaszle a jak przestaje marudzic to i kaszel sie konczy
Aaaa... byłam u fryza, 2,5 godziny

Efekt- kolorek i nowa, krótka fryzurka, spokooo....
zazdroszcze!

tez bym poszla tak sie odprezyc w fotelu.. ale nie wiem co robic z wlosami

pochwal sie fryzurka !
A tak z innej beczki, to dziś robiłam test ciążowy

mąż zaszalał, a ja już sobie wmówiłam, na szczęście nie miałam racji

boshe chyba bym padla jakbym byla w ciazy teraz..
A ja wczoraj wzięłam Maćka pod paszki i sobie "usiadł" na dywanie, no szał ciał- zobaczył swoje stópki z taaakiej perspektywy i zaczął dywan łapać

mam tabletki kupione, ale boję się je wziąć, te możliwe efekty uboczne mnie paraliżująi tak czuję się brzydka, a jakby mnie miało bardziej wysypać, albo miałabym przytyć, to chyba bym się załamała

ojojoj kobitko!! napewno nie jestes brzydka, kochana! chyba nikt sie nie czuje dobrze w swoim ciele tak krotko po porodzie, ale zaraz zobaczysz, ze wrocisz do formy, a i Piotrus podrosnie to bedziesz miala wiecej okazji zeby cos wokol siebie zrobic

co do tabletek to zawsze sa tysiace skutkow ubocznych, ale to wcale nie znaczy ze Cie dopadna! ja biore caly czas od miesiaca po porodzie i ani mnie nie wysypalo ani nie przytylam.. sprobuj, a jak Ci nie beda pasowac to zawsze mozesz odstawic
pije latte macchiato

ja tez ale 'zwykle', ostatnio codziennie.. mam pozwolenie na jedno dziennie zeby Maly za duzo kofeiny nie dostal (czy to cos zawiera kofeiny w ogole?), jak Olis ma pierwsza drzemke 12-13 to mam chwilke tylko dla siebie i mojego latte
Izus trzy ostatnie suknie cudne!

jak na miare to fajnie, i cena dobra
nina sukienka cudna, ale Ty jeszcze ladniejsza!

a ile Ty masz wzrostu? ja bym chciala taka rozszerzana ale boje sie, ze bede wygladac jak bezik, bo jestem niska
Kocura super fryzurka! a te Twoje dzieciatka to dwa cukieraski

piekne oczka maja, ale chyba po mezu? bo Ty masz brazowe, dobrze widze?
A dziś to już mi się tak ta fryzurka nie podoba, wygląda jak kask
taki bol dzien po fryzjerze

musisz nauczyc sie ja ukladac na swoj sposob i bedzie dobrze
Inia super fotki, a Piotrus spiacy jak aniolek wyglada

ale u Was ladnie bialo, tu padalo chyba jeden dzien tej zimy..
Izus super dzieciaczki!

mamy takie same spioszki jak Konradek na ostatnim zdjeciu na 247 str
szkieletorek podziwiam męża Twojego za wytrzymałość. Mnie chyba by szlag trafił gdyby mąż nie chciał się ze mną kochać
hahaha

Ty to jestes wariatka z tym sexem

zazdroszcze

choc mi juz coraz mocniej wraca chec na czestsze igraszki
Waży 6400g tak węc nie jest jakims kolosem.
no drobniutka Majeczka, Oli miesiac temu wazyl 7200g a z dnia na dzien wydaje mi sie, ze wazy kilogram wiecej
elibell a chcecie chrzcic tu czy w PL?
Ja sie zle czuje, ostatnio brzuch mnie strasznie bolal jakby mi miala macica wypasc i z lewej strony caly czas mnie cos klulo, poszlam do lekarki to pomacala mnie po brzuchu i stwierdzila ze cos naciagnelam i mam nie dzwigac, nie schylac sie i w ogole to najlepiej nie pchac nawet wozka.. to co mam opiekunke zatrudnic?

M mi pomaga jak moze, w nocy mi Malego podaje zebym go nie podnosila, ale popoludnia ma teraz i jak przed 14 wyjdzie to ja sie Olim zajmuje, i musze go kapac caly tydzien i o, jak tu sie nie przemeczac?

bol w brzuchu mi troche zmalal ale znow z prawej strony z tylu pod zebrami czuje, jakby ktos mi pilke do tenisa wlozyl.. i jak biore Malego na rece to czuje, ze tam mnie boli ale co tu zrobic

sprobuje ograniczyc co moge i mam nadzieje, ze szybko mi to przejdzie..
a jak juz tak wrzucacie fotki to ja tez dam mojego lobuza z dzisiaj
no to lece bo M zaraz wraca z pracy, dobranoc