szkieletorek nieźle, tak szybko następne dzidzi, no ewentualnie..

no właśnie u mnie było to samo, dopiero teraz mi się udało wejść i was doczytać.Długo nie mogłam wejśc na forum bo jakies prace modernizacyjne trwały hm
ja jestem takiego zdania, że im wcześniej nastepne dziecko tym lepiej dla dzieci oczywiście... wiadomo, ż ena poczatku nie jet łatwo jak jest małe dziecko a Ty w ciązy i wogóle ale mam kolezankę, która ma dwoje dzieci z tego samego roku a nie sa blixniaczkamizkieletorek nieźle, tak szybko następne dzidzi, no ewentualnie..
Ja wczoraj robiłam regulacje brwi , golenie wszędzie gdzie się dało i zupełnie inaczej się poczułam .zrobiłam sobie henne i regulacje i az inaczej się czuje,
Ooo no to faktycznie.Tak niepozornie wygląda a masę to on ma niezła.jak na swoje niecałe 3 miesiące to taki drobny nie jest bo 6200g waży.
No u mnie to wtedy nie leci właśnie za szybko.Gdy przychodzi przypływ to już nie odrywa się tylko ładnie je.dzieciaczki tak robią jak mleczko za szybko lecichcą "przystopować"
![]()
Oj tak .Słuchaj słuchaj.Bo ja w pewnych rzeczach nie słuchałam jej i teraz bym to zmieniła.Mad.słuchaj połoznej to pójdzie sprawnie
Oj taaak. I napił się troszku mleczka heheszkieletorek, to mąż pewnie zadowolony![]()
Z plecków na brzuszek się już przekręca?Dziś już coraz lepiej mu idzie przewracanie się na brzusio
Daj znać co powiedziała.Dzisiaj mam wizytę u ginki
Nie ,nie mam jeszcze.szkieletoreka masz już @ ?
ja tez sięusmiałam i od razu mam przed oczami mojego Kubusia , to jest dopiero agentzuś_85, ale się uśmiałam z tekstów Majki, szkoda, że moja Tuśka jeszcze nie mówi za dobrze.
no ja na dzisiaj wieczór planuje golenie , strzyzenie hihihi.golenie wszędzie gdzie się dało i zupełnie inaczej się poczułam
przeciekają Ci cycki? Mi na szczęście wcale. Ani jak karmię ani jak się kocham z mężem. W pierwszym miesiącu troszkę mi przeciekały ale na szczęście to minęło.Oj taaak. I napił się troszku mleczka hehe
oj tak kobieta lubi czasem się dopieścić i od razu czuje się piękniejsza :DJa wczoraj robiłam regulacje brwi , golenie wszędzie gdzie się dało i zupełnie inaczej się poczułam .
ja też i kąpiel z bąbelkami pianyno ja na dzisiaj wieczór planuje golenie , strzyzenie hihihi.
mi się zdarza że przeleci zwłaszcza jak mam pełne piersi i gdzieś się ucisną to zawsze coś z nich wyleciszkieletorek napisał/a:
Oj taaak. I napił się troszku mleczka hehe
przeciekają Ci cycki? Mi na szczęście wcale. Ani jak karmię ani jak się kocham z mężem. W pierwszym miesiącu troszkę mi przeciekały ale na szczęście to minęło.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość