moja Liwka miała ponad miesiąc katar, od 2 listopada do połowy grudnia.I martwię się to moja małą bo dziś mija 2 tyg a ona nadal ma katar.Sama nie wiem co mam zrobić.
Wygląda to tak że nie leje się jej z noska ale cały czas furczy.Chcę to od ciągnąc jej ale nie da się wszystkiego.Niby już nic nie wyciągnę ale dalej jej furczy . I na razie nie kaszle mi na szczęście.
właśnie, pogody mamy jakie mamy i katar to normalka, ale zawsze lepiej dmuchać na zimne. Liwka zasnęła teraz bo o 7 wstała, słoneczko za oknem , ja juz dom posprzątałam zaraz spacerek a o 14 jedziemy do babć ! :Dszkieletorek, przy tej pogodzie to katar normalny jest, moja eliza ciagle ze smarkami łazi, co sie wyleczy za chwile od nowa, ma to samo dorian, znów ciaga nosem słysze i zacznę znów inhalację, wiec nie bój się nic nie będzie, nie ma gorączki to znakiem temu nie jest źle.
Daj znać jak ci wyszedł.Wskoczyłam na kompa,żeby przepis na chlebek druknąć. No, zobaczymy, co mi wyjdzie
moim zdaniem w ciążę można zajść nawet jak nie wróciła miesiączka, bo jajeczkowanie jest przed miesiączkąDziewczyny jak to jest . Czy jeśli nie miałam jeszcze okresu to nie szans na zajście w ciąże?
MOIM MARZENIEM JEST WAGA 54 ale to chyba nie realne więc chciałabym chociaz 58 teraz jest cos koło 64 chyba było kiedyś....iedys ważyłam 55-58kg i to była moja optymalna waga
po Majce nie schodziłam poniżej 63kg
a teraz niedawno 75 widziałam na wadze
Spokojnie możesz zajść:)Dziewczyny jak to jest . Czy jeśli nie miałam jeszcze okresu to nie szans na zajście w ciąże?
taką wagę chciałabym miećkoło 64 chyba
No .Szybciutko.jest drugi ząbek
No to fajnie .Oliwka już mniej kaszle
Bo znajoma ostatnio mi mówiła że nie ma szans gdy się karmi piersią i nie ma okresu.A ja słyszałam że właśnie można zajść i wcale nie jest to dobra antykoncepcja.Spokojnie możesz zajść:)Dziewczyny jak to jest . Czy jeśli nie miałam jeszcze okresu to nie szans na zajście w ciąże?