Nie miałam czasu w piątek i sobotę wejść na neta przez te Uli urodziny. Torta skończyłam robić o 1 w nocy, miałam małe problemy, bo mi popękała masa na torcie i przeciekał, musiałam szybko coś wymyśleć, żeby go uratować. Wyszedł myślę ładnie, wszystkim się podobał i smakował co najważniejsze. Śmietana kremówka do środka 2 razy mi się zważyła, ale na szczęście wyszła za trzecim razem

Co do rozmowy o pracę, nie wiem jak mi poszło. To jest firma, która świadczy usługi z BHP i Ppoż dla innych firm i chcą otworzyć oddział albo we Wrocku, albo w katowicach, zależy gdzie ciekawszych ludzi znajdą. Przyjechali na rozmowę aż z Warszawy, ja byłam pierwsza. Rozmowa mnie zaskoczyła ponownie i wyszłam niezbyt zadowolona. Pocieszające jest to, ze na pytania z BHP odpowiedziałam bardzo dobrze

Tynusz, wieczorem podam Ci przepis na biszkopt, bo teraz Stasiu śpi i nie chcę wchodzić do pokoju.
Manenka, ja bym chyba próbowała z mlekiem normalnym, tak jak pisze Agniecha, stopniowałabym ilość, a nie "tłustość" jeśli ma uczulać, to czy podasz chude czy normalne, to i tak uczuli. Moje dzieciaki na szczęście nie uczulone na nic... To mają po mnie, bo mąż mój, to uczulenioweic, na wszystko jest uczulony. Brawo dla Nell za zassanie butli

o właśnie, też bym chciałaMusisz mieć stronę do bloga w podpisie to łatwiej będzie mi zaglądać bez przypominania hehe

a ja z niecierpliwoscia czekam na rezultat pracy pinko
a proszę Was bardzo, tak mi wyszedł torcik:Ja też się zastanawiam jak tam ...

Ula była przebrana za kotka, miała uszy, muszkę, ogon i takie nakładki na nogach.

[ Dodano: 22-01-2012, 12:18 ]
śliczny, super cena, fajnie że Ci się tak udałoo i mam prezent na pierwsze urodziny Stefcia !!!