Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 sty 2012, 23:01

właśnie siedzę i myślę, czy już licytować wózek czy jeszcze parę tygodni się wstrzymać.
- ja mam ten sam dylemat z kolska,juz od miesiaca obserwuje aukcje :ico_oczko:
W KOŃCU SKOŃCZYŁ SIĘ U MNIE REMONT, JAK CUDOWNIE :-D
- jeju,nareszcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 22-01-2012, 22:03 ]
jeju ale ciagniecie ten temat z piciem :ico_olaboga: ja mam problem z glowy,bo moj organizm,ktory normalnie nie ma nic przeciwko wypiciu wina czy pifffka (wodki nie pije) w ciazy w cudny sposob zapomina co to alkohol i nie domaga sie go wcale :ico_noniewiem: ale nie ma co panikowac :ico_oczko:

ile lekow jest zabronionych w ciazy lub niezalecanych ale jak kobieta chora,to co ma zrobic? trzeba lykac :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2012, 23:53

bo czasami choroba jest groźniejsza niz lek.

a tematu picia nie ciagnę :ico_nienie: :ico_oczko:

Ja wózek wiem jaki chcę, ale wolałabym ustrzelić super wózeczek za niską cenę :ico_brawa_01: marzeeeniee!
Aukcja się skończyła, a ja nie miałam czasu licytować do końca- dzieci.
I nie jest jeszcze mój ;)
Ale czas mam. :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2012, 00:07

ja generalnie w ciązy unikam alkoholu chociaż to dziecko piło ze mną ostro w pierwszych miesiącach i paliło pake fajek dziennie
teraz lubie sobie czasem wypić leszka bezalkocholowego dla samego smaku
a potem pomaga mi na laktacje
lepiej niż karmi

ja większy problem mam z fajami bo ciągnie mnie na maksa
w tamtych ciążach łątwiej było rzucić ale w tej mam tyle stresów i jestem na skraju że naprawde ciężko

a jesli chodzi o poród to wiesz mama zuzi nie życzę ci isc rodzić w 42 tyg kolosa
wiem że twoje dziewczynki też małe nie były ale np wiecie u mnie poród sie nie zaczyna samoistnie
ja z Jagodą nie mialam nawet pół palca rozwarcia a kończyl sie 42tc
i na co miałam czekać????????

dziękuje bogu że mi ją wywołali bo by jeszcze do 5 kilo dobiła
a majka w 40tc równe 4 kilo i ok
żadna z nich nie miała żółtaczki

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

23 sty 2012, 09:43

Witam z poranną :ico_kawa: , też się nie powinno :-D

Zaczynamy 33 tydzień, stawiam :ico_tort:

Miałam dziwny sen: dostałam skierowanie od internisty do chirurga, gdy do niego się dostałam to urodziłam u niego dziecko, ale nie płakało ale też wcale nie bolało i zastanawiałam się, czy to wogóle moje dziecko. Po kilku godzinach byłam już w domu, a moje dziecko wyglądało jak pół roczne i wcale nie płakało nadal :ico_zly:

My wczoraj też byliśmy oglądać wózki, ale mnie się nic nie podoba, zawsze coś mi nie pasuje, w internecie wszystkie fajne a na żywo żaden nie spełnia moich oczekiwań :-D

Za to fotelik taki jaki mi się podoba kosztuje majątek - super dosłownie, na dodatek nie mieści mi się do auta.

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

23 sty 2012, 10:26

a ja palilam z kuba calutka ciaze ... teraz mnie odrzucilo ale czasem pociagne

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 sty 2012, 10:27

hej laski a ja stawiam za skończony 30 tydzień :ico_tort: zaczynamy 31 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sylwia

23 sty 2012, 10:27

ja tam tez nie mam nic przeciwko wypiciu piwka.... bez przesady..no ale każdy ma swoje zdanie... :-D tak jak rybkam owi ile lekow nie wolno a je w ciazy kobiety lykaja...

[ Dodano: 23-01-2012, 09:28 ]
Asiab :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2012, 10:43

wiatm porannie :-D
Dziewczyny gratki za kolejne tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
biniu haha ja mialam tez dziwny sen ... ze jade do lekarza na usg i lekarka mnie bada przez plecy :-D i mowi mi mam juz 2 cm rozwarcia :ico_haha_01: a ja mowie ze jeszcze jest za wszczesnie a ona mowi ze to nic nie szkodzi ze to normalne na tym etapie i zebym poszla do domu :-D :-D

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

23 sty 2012, 10:50

Witam porannie.
Binius Asiab- gratulacje kolejnych tygodni, juz coraz blizej mety:)))
U mnie jakoś dziwnie, już sama nie wiem czy to stres prezdegzaminacyjny, czy inny powod, cały czas czuję lekkie skurcze, jest mi niedobrze, oczyszczam sie i zaczynają mi nogi puchnąc, mam nadzije, ze mała posiedzi jeszcze z tydzięń albo dwa :ico_sorki: i troszkę podrośnie.
co do alkoholu w ciązy to jestem zdecydowanie na NIE, nawet w małych ilościach, za dużo o tym sie nasłuchałam na psychologii rozwojowej :ico_noniewiem:

[ Dodano: 23-01-2012, 09:51 ]
Fajne sny macie:)))

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 sty 2012, 11:11

czesc wam

binius...gratuluję kolejnego tygodnia :ico_brawa_01: i skończonego remontu :-D :-D
a skończony 30 tydzień :ico_tort: zaczynamy 31 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
asiu gonisz mnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a to fotelik taki jaki mi się podoba kosztuje majątek - super dosłownie, na dodatek nie mieści mi się do auta.
a
co to za fotelik...mozna wiedziec??? :-D
nie bada przez plecy
wy to macie sny...ja to tylko przy Dawidzie miałam sny ze rodziłam w domu i był taki brzydki ze wystraszyłam sie go :ico_puknij: :ico_haha_01: normalnie schiza

co do picia to ja w ciązy nie piję...czasem zdarzy mi sie karmi łyknąć.....
...choc przyznam sie bez bicia ze przy Dawidzie gdy nie widziałam ze jestem jeszcze w ciązy (a dowiedziałam sie dopiero gdy już byłam w 8-tyg) to piłam...potem miałam potwornego moralniaka... :ico_noniewiem:

a ja nie chce mieć znow porodu na oxy...Boże oby sam sie zaczął :ico_sorki: albo cc :ico_sorki:

Miłego dnia

[ Dodano: 23-01-2012, 10:12 ]
U mnie jakoś dziwnie, już sama nie wiem czy to stres prezdegzaminacyjny, czy inny powod, cały czas czuję lekkie skurcze, jest mi niedobrze, oczyszczam sie i zaczynają mi nogi puchnąc, mam nadzije, ze mała posiedzi jeszcze z tydzięń albo dwa :ico_sorki: i troszkę podrośnie.
:ico_szoking: agasio...mam nadzieje ze to tylko stres... :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”