No to mnie teraz zaszyłyście tym Gerberem

Co prawda jeszcze z mięsem słoiczków nie kupowałam same owocki z Gerbera ale jestem w szoku... Że dla dorosłych w jedzeniu takie rzeczy to się spodziewałam bo to akurat zawsze sprawdzam ale dla dzieci?? Tak trąbią że wszystko najlepsze z certyfikatami a takie g***o dadzą dziecią do jedzenia
Moje dziecko przeszło już dziisaj same siebie. Cały dzień płaczi noszenie na rękach na 3min jej samej nie mogłam zostawić... Nie wiem co jej jest. Sił nie mam... Masakra...
a dziś jak sie bawiła była przepiekna cisza, jak weszłam do pokoju nie było tak wesoło bo kremik w dywan wtarła -.- :)))))
ja się zawsze śmieję że jak już Oliv zacznie raczkować i łazić po domu to się zacznę martwić dopiero jak się cicho zrobi

Znak że coś tam szkudzi
kwaitunio a u nas jest tak że Mała zawsze leży u nas na łóżku(jej łóżeczko też jest w naszym pokoju) i tam się bawi czasem leży w łóżeczku i karuzelki słucha ale to wytrzyma góra 40 min woli jak widzi od czasu do czasu kogoś
Malinka Super Liwka

I jak pięknie już sama siedzi

Jak ja bym chciała żeby Moja już taka była
Lece też spać bo oczy to mi się same zamykają....
A zapomniałam jeszcze Wam się pochwalić
W sumie to jeszcze nic pewnego ale możecie trzymać kciuki tak na wszelki wypadek
Dzisiaj dzwonił wujek i może załatwi mi pracę tak na 4 godz dziennie od poniedzałku do piątku

Wpadnie nam jakieś 5stówek może dodatkow

Tak się cieszę że

Bo niby to nie wielkie pieniądze ale jak dla nas to meeega dużo

Od razu łatwiej nam będzie

Oby się udało