2 dni mnie nie było i tyle czytania
jak się wasze dzieciaki zachowują po przebudzeniu?
Mój jest niesamowity, bo jak się budzi to zero płaczu. Czasem długo sobie leży cichutko, a czasem gada do siebie, śpiewa albo bawi się rączkami lub jakąś zabawką. A jak mnie lub męża zobaczy to się chichra głośno.
Dla mnie to strasznie dziwne, bo jak pilnowałam kiedyś jednej dziewczynki to za każdym razem gdy się budziła to darła się w niebogłosy, cały blok ją słyszał, jakby ją ze skóry obdzierali

Antek też budzi się na wesoło, gada sobie, albo się czymś bawi.. jak go rano biorę do siebie i jeszcze dosypiamy to po przebudzeni mizia mnie po twarzy np. pieluszką :D Takie delikatne łaskotki :) On to uwielbia i często mu tak robię wtedy ma minę jak kociak..i jakiś czas temu zaczął tak robić mnie :D
A nasz mały sąsiad z góry(roczek już ma) drze się z 15 razy dziennie

rano też więc pewnie jak sie budzi
napisał/a:
Czy wasze dzieci na spacerze śpią? bo moja nie spi wcale tylko patrzy choc niewiele widzi i tak mi jej szkoda bo jakby była w spacerówce to choc na coś by popatrzyła sobie.
Olis sie rozglada ile moze ale po jakichs 20-30min odplywa

a juz sie nie moge doczekac az w spacerowce sobie bedzie siedzial i wlasnie ogladal wszystko, bo w gondolce to tylko w niebo i na drzewa to co zrobic, w koncu mu sie nudzi i zasypia

Antoś na początku się rozgląda, a później odpływa i większość spaceru już śpi :) Ale nie leży całkiem płasko, bo mamy regulację spodu :)
napisał/a:
cos do poczytania i filmiki do obejrzenia, polecam
Podaj mi link na priv bo już został usunięty.
ja też poproszę ;)
super
I z tego wszystkiego zapomnialam co wcześniej do Was.pisałam - dawała którąś może maluszkowi banana ze sloiczka? Bo ja wczoraj dałam pół na sprobowanie ale był taki dziwnie slodko-kwasny i Oli też.nie chciał, cały czas wypluwal więc zjadł w końcu moze 1/4 sloiczka a potem to wyzygal.. i to nie skakal ani nic tylko leżał na pleckach i nagle zygnal chyba wszystko co zjadł, to znaczy tego banana.. i buenos wiem, może.ten sloiczek był zepsuty jakiś? Kupiłam dwa.innych firm jeszcze więc jutro spróbuje czyste będą takie kwaśne

czy może to.za wczesnie na banana i dlatego tak zareagował?

my dajemy czasami i kwaśny nie jest-raczej słodki i Antek je aż mu się uszy trzęsą :)
Dobra idę się pakować i posprzątam cały dom. Bo nie lubię mieć sajgonu jak gdzieś wyjeżdżam, bo jak wracam to wtedy trzeba sprzątać, a tak wraca się do czystego pachnącego mieszkanka :D
mam to samo, jak gdzieś jedziemy w domu musi być czysto :) Udanego wyjazdu!!
nina powaznie twoj placze lzami odkad skonczyl m-c?moja moze dopiero z m-c roni lzy, dlatego zadalam takie pytanie

moja uwaza smoczek za super zabawke, uwielbia jak ja jej go wyciagam i nad nia dydam zeby sama mogla sobie chwycic i do buziaka wsadzic, albo sama sobie wyciaga i wklada, albo zamiast ciumkac gryzie go

U nas podobnie, Antoś miał jakiś miesiąc jak pierwsze łezki się pokazały ;)
A smoka też gryzie, a nie ssie :D wczoraj na spacerze trzymał w kąciku ust jak fajkę :D Komicznie to wygadało :)
dziewczyny a jak robicie same deserki, to owoce dajecie surowe, myjecie je, obieracie i miksujecie, a moze takie gotowane owocowe musy?

bo przymierzam sie do zakupu blendera i mam plan robic Kali posilki , tzn moja mama bedzie gotowac zupki, a ja tylko zmiksuje, ale deserki mi przypadna..
owoce surowe rozciapane blenderem albo na takiej śpiesznej tarce przymocowanej do talerza ;) a warzywka gotowane i zbenderowane :)
napisał/a:
następny urlop wyjeżdżamy gdzieś, po co się kase oszczędza?
Zgadzam sie w 100%
Pracujemy bo trzeba za darmo się żyć nie da ale trzeba coś od tego życia mieć raz na jakiś czas.
Pewnie! Trzeba się gdzieś wyrwać ;) My w tym roku wybieramy się nad morze(latem), a na wiosnę do Kotliny Kłodzkiej i do Pragi :) I pewnie jeszcze na roztocze w weekend majowy ;)
Dziś przyjeżdża moja mam i siostra cieszę się bardzo
Pokażę Wam moje babeczki: