na youtubie są filmiki chyba, tzn kiedys widziałam.
Wygląda to jak łatwizna.
Jeśli masz na myśli to wiadro to widziałam te filmiki, może i łatwizna tylko ciekawe jak się to ma do praktyki
no właśnie, ciekawe jak się sprawdza w praktyce.
Bo np. wanienka jest zawsze zawadzająacym gratem

My kąpalismy w sypialni (za małą mieliśmy łazienkę), a wynosić wodę jest niewygodnie . Oczywiście wszystko do przejścia, i choć nie planuję Tummy Tub to i wanienki też nie
serniczka, powiem szczerze, że raczej wierzę bardziej w odczyt radiologa na dobrym sprzęcie USG niż w swoją podświadomość
muszę po prostu przywyknąć do myśli, że to chłop. Tzn przywykłam, a te myśli dziewczyńskie to chyba pozostałośc po takim myśleniu dziewczyńskim sprzed 2 lat
Chociaż facet robiący USG pokazywał mi siusiaka, ale ja hmmm nie widziałam za bardzo.
[ Dodano: 31-01-2012, 19:22 ]
PS. Dowiem się po porodzie
[ Dodano: 31-01-2012, 19:26 ]
Asieńka o tak 3 trymestr masakra ja zgage mam codziennie i to tak potforną że mało co mi nie wypali gardła

, w nocy już nie śpie po kilka godzin , sapie jak lokomotywa i wogóle ciężko ale już bliżej końca wielkiego finału

takie pocieszenie
oj i tylko myśl o tym finale mnie trzyma

nie dosyć że ciężko, to wszystko boli, kłuje, spać nie można, chodzić też nie, w łazience to większą część dnia spędzam, ręce popuchnęły, bolą bardzo

masakra jakaś.. ale zakończenie będzie piękne i to jest super
Ja jeszcze nie weszłam w 3 trymetr i boje się co to będzie, bo na tym etapie to ja zawsze jeszcze fruwałam, a teraz tu strzyka, tam kłuje... w nocy mam durne sny, przy przekręcaniu się budzę...
Gęba brzydka.
Jedyny plus jest taki, że włosy na nogach mi nie rosną

Fajnie. Golę raz na 2 tyg i praktycznie nie odrastają- tylko jakieś pojedyncze cienizny! :D
Bo normalnie to dzień po goleniu nóg miałam jeża :D Fajna odmiana.
Ale pewnie wszystko wróci do normy po maju.
Nieźle, wtedy to większość z was już rozdwojona będzie