tak powinni zrobicMoim zdaniem powinni ja obciazyc kosztami poszukiwan malutkiej,a jak nie ma kazy,to niech ja wsadza za nie zaplacenie grzywny
06.02. Katowice (PAP) - Tępy uraz tyłogłowia był przyczyną śmierci półrocznej Magdy z Sosnowca - wynika ze wstępnych wyników sekcji zwłok. Przedstawiła je w poniedziałek prowadząca śledztwo katowicka prokuratura.
no to b dziwne,może i upadła jej,ale w takim wypadku wzywa się pogotowie a nie zakopuje dziecko pod płotem.Możetotylko odruch zdrowego człowieka, a ona zdrowa przecież nie jest. cóz tu pisać, straszna historia coś paskudnego, ale mało to się słyszy przez ost lata o mordach na niewinnych dzieciach, np o chowaniu w beczkach? nie nam oceniać i osądzać pewnie niedługo wszystko się wyjaśni.też o depresji poporodowej pomyślałam ,tym bardziej że o tym za bardzo się nie mówi a co tu mówić dopiero o pomocy takiej matce ale jedno co dziwi to że nie wezwała pogotowia jak niby dziecko jej wypadło z rąk ,każda matka tak by zrobiła ,starczy że dziecko w głowe się stuknie czy o coś mocno uderzy to od razu myśli chodzą po głowie czy dziecku nic się nie stało ,obserwuje sie je ze zdwojoną siła i percepcją czy aby jest wszystko oki...ale nie zanosi się dziecka by je zakopać ..
Wróć do „Prawo, praca i polityka”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość