ja mam 162Ile ty masz wzrostu?

dobranocMoje chłopaki już śpią to i ja zmykam. Dobrej nocki wszystkim

ja mam 162Ile ty masz wzrostu?
dobranocMoje chłopaki już śpią to i ja zmykam. Dobrej nocki wszystkim
a no to tak źle nie jest jak ważysz 53kg. Ale 42kg to malutko. Przy takim wzroście.ja mam 162
no racja, że nie jesteś wychudzona. A co do jedzenia to mam to samo. Że jak waga mi się zatrzyma tak jak teraz na 52kg to nie chce się ruszyć. I tak jestem szczęśliwa bo po porodzie po dwóch tygodniach ważyłam 50kg i już nie za bardzo wyglądałam przy moim wzroście ale udało się przytyć te 2kg i jest znacznie lepiej. A teraz nawet jakbym chciała to nie mogę przytyćja moge jesc co chce, slodyczy tonami, spaghetti i inne tuczace zarcie a i tak nie przytyje..ale nie jestem wychudzona
ale to już na pewno ciało tej dziewczynki czy znowu jakieś zawiniątko? Ja nie śledzę tego zupełnie i nie mam pojęcia co się tam dzieje.znaleźli ciało Magdy!!!! Tyle napisze:(
jak byłam u lekarki to powiedziała mi, że nie należy wychodzić z malutkim dzieckiem jak jest więceje jak -10 stopni bo ono ma delikatna skórkę jeszcze i nawet krem z duzym filtrem nie jest w stanie jej ochronic, a i powiedziała jeszcze , ze gorsze od tych mrozów jest teraz słońce, bo moze przypalic skórę, bo o tej porze jest wyjątkowo mocne.Chociaż smaruje małego grubą warstwą kremu jak wychodzimy to i tak ma jedną delikatną skórkę i przed takim mrozem się nie ochroni
ależ oczywiście dlatego jeżdżę stacjonarnym rowerkiem, robię brzuszkize zadna dieta nie zastapi cwiczen
Niestety to już nie zawiniątko.Matkę podobno wzięli i pokazała im .ale to już na pewno ciało tej dziewczynki czy znowu jakieś zawiniątko?znaleźli ciało Magdy!!!! Tyle napisze:(
Rany jakie ty masz tempo.Ja dopiero będę się zabierać za porządki.ja mam posprzątane, obiadek zrobiony więc mam labę
No mnie mama rano powiedziała .Smutno mi bo liczyłam że jest gdzieś i żyje .Ale niech się wezmą za ta matkę porządnie i czy ona na pewno sama działała?Wlasnie czytałam o małej na onecie.. nie mam słów ;((( choć dalej to wszystko śmierdzi.. po co ona tak cały czas kłamie???
Mnie zawsze mówili i mówią że wyglądam jak anorektyczka.cale zycie matka i babka mi powtarzaly ze wygladam jak anemiczka
Spróbuję czasem.Możesz od czasu do czasu chwycić ją za rączki i lekko podciagnąć do góry, jeśli będzie chciała to usiądzie, a jeśli to nie jest jej czas to po prostu opadnie na plecki.
Oj tam,nigdy za wiele nie będzie .na samym kompie mam ponad 5,5GB jego zdjec a jeszcze na tel i M ma na tel.. no wariactwo![]()
No dokładnie.Pamiętam jak mówili że nie zgodziła się zostać w szpitalu.Cos tutaj sie nie zgadza mi.a wiecie co mnie jeszcze zastanawia? ze jak niby bylo to porwanie to przeciez znalezli ja lezaca, i lekarz sie wypowiadal ze miala uraz glowy..
No albo ma zajeb... wyobraźnie albo ktoś jej pomógł.wyobraznie ma, wiec nie wiadomo czy to co mowi teraz to prawda..ta dziewczyna ma rowno pod sufitem, przynajmniej z tych filmikow to jasno wynika..
A o co chodzi ?no i byłam u adwokata
ha u mnie juz druga poralka wyprana, obiad ugotowany, poodkurzane, kurze pościerane, zupka dla małej ugotowana i do słoiczków zamknieta i nie mam dalej luzu bo Maja cos jakas marudna jest dzisiaj i sama niewie co chce, nawet na rączkach jest źle. starszy pojechał teraz z babcia na zabawę choinkowa , ale namiotu nie pozwolił złozyć a wręcz nawet nie kazał tam zaglądac i nic nie wynosić ( jest tam : małe krzesełko, pralka, mikser, słodycze,szlafrok, balony ) , bo dzisiaj tez tam spi... mam nadzieje , ze dzisiaj z tatusiemkwiatunio napisał/a:
ja mam posprzątane, obiadek zrobiony więc mam labę
Rany jakie ty masz tempo.Ja dopiero będę się zabierać za porządki.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość