hej.. w końcu udało mi się wejść.. ostatnio jakoś nie miałam weny.. Miki od 3 dni ładnie je, od 2 dni śpi prawie całą noc

bo budzi się ok 4, robie mu mleko i biorę między nas i śpi dalej z nami do 7-7.30 :) oby tak dalej

bo to wstawanie co pół godziny ostatnio było masakrą
widzę, że też przeżywacie tą małą Madzię.. masakra.. tak mi się chce wyć cały czas

chodzę i tulę Mikołaja.. nie wyobrażam sobie co to za matka

(:(
[*] dla Madziulki
tabogucka, mi też zatoki załatwiło ostatnio, bo stałam na mrozie i czekałam na pociag, a mam problem z zatokami od dzieciństwa i trzeci dzień głowa mi pęka.. ale dzisiaj już lepiej na szczęście

spróbuj sobie ibuprom zatoki albo theraflu zatoki - jak nie pomoże to do lekarza lepiej podejść
Blanka26, my też wychodzimy na dwór, chociaż na pół godzinki :) opatulamy się ciepło, że tylko nos wystaje

za wszystkie ząbki i postepy
przepraszam, ale reszty nie pamiętam
U nas z nowości to Miki chodzi za jedną rączkę, jeszcze się trochę chwieje, ale próbuje ;) No i stoi sobie już ładnie sam i się bawi :D kochany się zrobił taki, tuli sie i daje buziaki :) mówi ładnie mama, tata, dada, mniam mniam, dzidzi, baba i chyba to wszystko xD no i oczywiście po swojemu nawija :D No i tancerz mały sie zrobił, wystarczy włączyć muzykę a on już skacze i się śmieje :) wykończona jestem wieczorem, ale uwielbiam te nasze wspólne dni <3 chociaż momentami mam ochotę gdzieś wyjść, ale szybko tęsknię :P
kilka fotek :)

mały zębol :)
na saneczkach :)
pyszny soczek :)
zabawa w chowanego :)
a tak sobie miki stoi i daje buzi misiowi :D
[ Dodano: 05-02-2012, 21:56 ]
Blanka26, śliczne fotki
[ Dodano: 05-02-2012, 21:57 ]
a M. w szpitalu z moja ciotka...
a co się stało?