Witam,
u nas pobudka o 5.30 i teraz mały usnął ale nie wypił całego mleka (od 2 dni je na raty) więc pewnie długo nie pośpi. Na obiad brokułowa, a na 17.45 na ważenie i mierzenie z młodym.
zapomnialam Wam pisac, ze Antosia umie pic przez rurke

, torcik przepyszny, biorę 2 a potem pewnie jeszcze dokładkę poproszę
Niekapek mu strasznie nie podchodzi
U nas z każdego zrobił sobie gryzak. Z rurką muszę spróbować, z kubeczka zwykłego zamoczy usta i nie wie co dalej albo językiem ściąga jak piesek
Miałam wam mówić że od stycznia przychodzi mi prenumerata pisma "Twój Maluszek" podobno wylosowali moją ankietę ze szpitala jako jedną z wielu i teraz dostaję a wam przychodzi coś takiego ???
Do mnie nie przychodzi.
Patrycja dostawała coś przez ok.6 m-cy (jak dobrze pamiętam) jakąś gazetę bo została wylosowana jej ankieta szpitalna. Potem dostała informację, że jak che dalej to musi zaprenumerować.
Co do zębów, wstyd się przyznać, ale po ciąży jeszcze nie byłam u dentysty

też się wybieram i wybieram. Nic mnie nie boli, nic nowego tam nie czuje, ale na kontrole wypadałoby iść
Idź, idź i to szybko bo to że Ty nic nie widzisz i że Ciebie nie boli nie oznacza, że nic się nie dzieje.
Włosy, co miało wypaść wypadło, odrosło i teraz tyle co zwykle gubię. Ja porządek z uzębieniem zrobiłam jeszcze długo przed ciążą i teraz systematycznie co 6-7 m-cy na kontrolę chodzę. Po ciąży też byłam i za 2 m-ca kolejna kontrola.
Dziewczyny, które wybierają się i wybrać nie mogą

do dentysty marsz!!!!!!
mlody ma bal w p-kolu - jest przebrany za pirata - autobus zawiezie ich gdzies na sale - ciekawa jestem jak to bedzie

Super, mój siostrzeniec rok temu był piratem, teraz Indianin. Czekamy na fotkę młodego pirata.
P się nie przejmuj, jak Tobie pies nie przeszkadza to dobrze a i zapewne dzieciaki się ucieszą.
[ Dodano: 08-02-2012, 09:54 ]
tak, przeszkadza mu pies, on jest mlody i jeszcze troche glupiutki,
Eee tam, powiedz P niech nie szuka wymówek, taki psiak to jak małe dziecko wszystkiego musi się nauczyć. A jak siostra będzie miała kiedyś problem z psem-komu zostawić bo wyjadą to ja chętnie się zajmę, nam nie przeszkadzają pieski
Aniu, szkoda psiaka ale teraz już się nie męczy. Ciężko uśpić psa ale tu się z Tobą zgadzam, że czasami to lepsze niż męczarnia. Niestety dużo ludzi leczy zwierzęta na własną rękę a nie wszystkie leki dla ludzi można podać zwierzętom.