wpyliłam tą zupkę i takie mnie spanie rozbiera że położe się na pół godz ale budzik nastawię bo po juniora do pkola muszę jechać o 12.30
od niedzieli nie bedzie mnie na forum jak nam się plany nie zmienią bo jadę poleniuchować trochę u rodziców smyk tam ma kuzynkę do zabawy, M. od nas odpocznie ale dam mu masę zadan na ten tydzien- wszystkie podłogi ma pomyć na kolanach a że mieszkamy w dużym domu to mu zejdzie. żeby mi się nie nudził
haaa dziewczyny wróciłam z zakupów i jestem z siebie dumna zakupiłam koszulę ciążową, do kompletu szlafrok taki cieniutki jak pizamka i piżamę na teraz bo mi sie potargała i mąż na mnie fuczy ze mu bokserki zabieram i za wszystko zapłąciłam 113 zł więc jestem zadowolona aa i wczoraj klapeczki za 50 zł więc dopiero wydane 160 zł jestem z siebie dumna haha skromność to podstawa. Właśnie bo nie wiem czy Wam oisałam ale teściowa z mężem podpisali jakąś koalicję i fuczeli na mnie od tygodnia ze jak by nie daj boże do szpitala trzeba było iść teraz to ja nie mam nic i że w tedy Marek i ona będą latac kupować w biegu dla mnie no i dla świętego spokoju pojechałam i kupiłam