witam z
synek spi tak wiec poczytam potem bo musze podłoge umyc a jest troche tych metrów
tak ale płyty sie utleniaja po 5 latach i lipa radzę ci trzymac np na pendrive bo my zdjęc sprzed 5 lat nie mozemy odtworzyć a kupilismy najlepsze płytywłaśnie ostatnio zgrałam wszystko na płyty
no własniejak masz taką okazję, to bierz tą prace...
o matko idą jak burza a my dopiero poczatek ale widze juz drugiego,a powiem ze płacz niesamowity i ciagle za mna chodzi i płacze dla mnie to dziwne bo jak tylko mu znikne z zasiegu wzroku to płacze a wzcesniej tak ni ebyło ,pewnie go bolikolejne ząbki się pchają
w sumie racja... ;/ będę musiała w pendrive zainwestować specjalnego na zdjęcia tylko.tak ale płyty sie utleniaja po 5 latach
no to brawo!A dziś przespała nockę bez pobudki
ja parę dni temu kupiłam nocnik ale itek pierwszego dnia się nim bawił;p a jak go próbuje posadzić na nim to zaraz się podrywa do pionu więc nie wiem jak to będzie;pMy nawet nocnika w domu nie mamy
fajny ten jeździk,Co kupujecie dzieciom na roczek ??
My myśleliśmy o jeździku
to chyba znaczy, że butki w środku są takie dostosowane do profilu stopy (śródstopie wyżej) i ze sztywną piętką. Z tego co wiem taką wkładkę też można kupić w obuwniczym.Mamy kupić buty z profilowaną wkładką (czyli jaką ?? )
no oby obyMam nadzieję,że to nic takiego i minie samo...
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 0 gości