Awatar użytkownika
Brodzikowa
Maniak forumowy
Maniak forumowy

18 lut 2012, 16:06

hejka

jednak nie Urodziłam!! heeh :ico_haha_01:

Byłam na Zakupach wybawiłam sie Super...Kupilam tylko spodniczke...

i dla dzieci ciuszki oczywiscie.... :ico_olaboga: hehehe

zaraz wam je pokaze

Asia-mozliwe ze tak synus reaguje na sytulacje w domku.

ja rodzilam z M i bede tez Ziemka rodzic z M. jest mi potrzebny i nie zastapiony w tych chwilach:)

[ Dodano: 18-02-2012, 15:18 ]
o to ciuszki:) spodnica odrazu mowie ma byc taka wymieta;) ehhe

Obrazek\
Obrazek
Obrazek

i Obrazek

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lut 2012, 17:55

brodzikowa :ico_brawa_01: za zakupki

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 lut 2012, 18:49

kingoza - mnie tez brodawki swedza,a jak je drapie,to zaraz brzuch twardy :ico_olaboga: Ale wez sie nie podrap :ico_szoking: W poprzednich ciazach tego nie mialam :ico_olaboga:

Co do porodow,to owszem 16 godzin spedzilam z mezem rodzac Andrzejka i byl mi duzym wsparciem,Zuzie rodzilam sama,bo nie mielismy z kim malego zostawic.Teraz na CC maz idzie ze mna,tzn bardziej zaraz po CC,bo na sale go nie wpuszcza :ico_sorki:
No i jak rodzilam Andrzejka,to mowil,ze bedzie ze mna i przy mnie ale mial nie zagladac miedzy nogi,a jego warunek - zeby nie musial pepowiny przecinac :ico_oczko: Pepowiny nie przecinal ale na finiszu polozna mowi - niech pan zerknie - juz widac glowke i on jak cielatko zajrzal,mimo,ze nie pozwolilam :ico_noniewiem:

gratki za skonczone 34 tygodnie i fajna wage :ico_brawa_01:

Porod jaja od kury w wodzie super :-D

Martalka - czyli na plasko sie rozklada,to git,mozna maluszka tam polozyc :ico_brawa_01:

asiab - a to juz pewne,ze do szpitala idziesz?

Brodzikowa, zakupy fajowe :ico_brawa_01:

Ja dzis sprzatalam od rana,zrobilam przeglad zabawek dzieciakow i cala siate wywalilam,bo niekompletne albo polamane :ico_olaboga:
No i byla dzis u mnie kolezanka ze swoja corka Zuzia - pozalaysmy sie na porodowce,jak rodzilysmy nasze cory i teraz ma termin na 7 maja,jak ja i tez prawdopodobnie CC :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2012, 19:05

tzn bardziej zaraz po CC,bo na sale go nie wpuszcza
U nas jak kobieta ma zaplanowaną CC to mąż może towarzyszyć.
A w szpitalu w którym rodziła moja szwagierka przez cc byłam przy porodzie i tam żadnego problemu nie robią. Orientowałaś się jak to u Was jest ?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 lut 2012, 19:06

jeszcze nie pytalam ale on nawet nie chcialby wchodzic jak beda mnie ciachac i malego wyciagac :ico_sorki: :ico_sorki: To i tak przciez chwilke trwa i zaraz bedziemy razem na sali pooperacyjnej :ico_sorki:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2012, 19:10

ale on nawet nie chcialby wchodzic jak beda mnie ciachac i malego wyciagac
Jak byłam przy CC nic nie widziałam bo byłam za głową szwagierki. A od biustu miała zasłonki. Potem widziałam małą jak ją wyciągnęli i wznieśli ku górze by pokazać że jest :-) A na czas czyszczenia jej i szycia zawołali mnie do dziecka by odwrócić moją uwagę.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2012, 20:09

asiab, trzymam cały czas za ciebie mocno kciuki i wiem, że z Ulką będzie wszystko w porządku. Nie przyjmuję innej opcji. A jak już skończysz ten 36tc to od razu do szpitala i na cc? czy jak to z porodem będzie?
bede wiedziała w poniedziałek po południu co i jak wszystko zależy od poniedziałkowych wyników. Ale jestem przekonana na 100 % ze bedzie chciał mnie juz polozyc do szpitala i potrzymac do 36 tyg i wtedy odrazu cc .

Byliśmy z frankiem u lekarza bo skarzyl sie na brzuszek i pani go zbadała powiedziala ze wsio wporzadku ze pewnie sytuacje stresowe jakies ze on czuje ze cos sie dzieje i tak reaguje moj wrazliwy po mamusi synek :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

18 lut 2012, 20:25

rozumiem. mam nadzieję że wyniki nie okażą się złe jednak :ico_sorki: a nie moga poczekać do 37tc? muszą ciąć tak szybko?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

18 lut 2012, 20:25

Mad., u nas chyba nie mozna :ico_sorki:

asiab, moze u nas byc osoba towarzyszaca przy CC?

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lut 2012, 21:40

asiab, moze u nas byc osoba towarzyszaca przy CC?
w Sławnie nie może chyba że ma sie chody i sie zapłaci a w Koszalinie nie mam pojęcia :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”