oj to ja też przeplatałam już z butelką potem bo ja mam głodomorrrre od urodzenia. Spalanie ma po tatusiu czyli ile by nie zjadł i tak szczupłyI tak w sumie do 6 miesiąca karmiłam a potem na zmianę ze sztucznym przetrwaliśmy do 8 miesiąca.

oj to ja też przeplatałam już z butelką potem bo ja mam głodomorrrre od urodzenia. Spalanie ma po tatusiu czyli ile by nie zjadł i tak szczupłyI tak w sumie do 6 miesiąca karmiłam a potem na zmianę ze sztucznym przetrwaliśmy do 8 miesiąca.
o kurde współczuję, idę poczytać w takim razie. Bo zimówki to czytałam wiosennych jakoś nie.kurde Asiab wczoraj z nami pisała o tym planowaniu płci a dziś biedna do szpitala się szykuje
i mi wczoraj coś uciskało że ciężej się oddychało i w szoku byłam bo to przecież za wczesna ciąża na takie objawymi kilka dni jakoś ciężko się oddychało
smyk też mi tak robił i sie skonczyla jak we jednym ze szpitali kazali mi podawać Lacidobaby pół saszetki dziennieWszystko mleczko przelatywało przez nią w postaci licznych kupek ze sluzem
to zaszalałaśjak ostatki to ostatki
To Tomek też miał długo żółtaczkę z dwa miesiące co najmniej to on był rzeczywiście ospały. W szpitalu kazały budzić na jedzenie bo najchętniej by spał. Ale do tej pory słabo u niego z jedzeniem. Potem miał anemię dostawał żelazo i już bardziej przytyłbo on miał żółtaczke 3 miesiące i wszystkie dr mi mówiły że powinien być ospały i nie mieć zbyt dużego apetytu a on był żywotny i non stop głodny.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość