Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 lut 2012, 13:29

że K. ostatnio chodzi jakiś zestresowany
- moze mu sie tez chce ale sie obawia o maluszka :ico_oczko: Moj tez mial obawy ale mu powiedzialam,ze mi sie chce i koniec,poszukalaam na internecie fotek jak dzidzius tak siedzi i gdzie i,ze mu nic nie zrobi i sie przekonalo chlopisko :ico_oczko: Z Zuzka w ciazy bylo gorze,bo byl zakaz,przez szyjke,ktora za szybko sie chciala rozwierac :ico_oczko:
A teraz posucha,bo maz do pracy wrocil i wciaz go nie ma :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

22 lut 2012, 13:30

Witajcie :ico_ciezarowka:
o, dobre wieści od Asi :ico_brawa_01: jak tydzień będzie dostawać sterydy na płucka to nic nie powinno się wydarzyć, prawda??
Agasio gratki za 38 tygodni :ico_brawa_01: uciekaj na porodówkę, a sio :ico_oczko:
surtsey ja mam wprost przeciwnie, nie boję się porodu, bo zakodowałam sobie że jeśli tyle kobiet go przeżyło i mają cudne dzieciątka to czemu ja miałabym lamentować.. mam nadzieję że nie zmieni mi się to podejście :ico_noniewiem: a i często myślę sobie, że jak rybka przeżyła swoje duże dzieci to mój słonik też jakoś wyjdzie :ico_wstydzioch:
Sylwia śliczny brzuszek :ico_brawa_01:
ponoć na zgagę pomaga też sok z kiszonych ogórków lub mleko- ale nie wiem dokładnie, bo ja z tych bez-zgagowych jestem :-)
co do fb- to ja mam od niedawna i jeszcze żadnego zdjęcia nie posiadam :ico_wstydzioch: ale jak dostaniecie zaproszenie od Joanny bez zdjęcia to ja :ico_oczko:
i stawiam :ico_tort: za rozpoczęty 35 tydzień :-D

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

22 lut 2012, 13:33

jej to u nas maz cierpi, ale nie przez zabroniony sex bo takiego owego nie ma...a przez moje sennosci.. 209 pyk sylwia spi... a maz?? biedny nie wyzyty musi isc spac... :ico_sorki: zal mi go ... co wieczor mowie zanim kuba pojdzie spac....
: kotku wiesz co ??
:on na to co spac ci sie chce ??
:ja na to tak i to tak bardzo..
:na to M. no to idz spac slodkich snow :)
a od rana mam taka chęć a wieczorem sen zabija wszystko :(

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 lut 2012, 13:34

że jak rybka przeżyła swoje duże dzieci to mój słonik też jakoś wyjdzie :ico_wstydzioch:
- tak,tylko ja ci ktos zasugeruje CC,bo dzidzia jest za duza,to sie nie wahaj pamietaj o cenie,jak Zuzka zaplacla za porod SN :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
bo ja z tych bez-zgagowych
- farciara :ico_brawa_01:

Kurcze nie moge z mojej Zuzi,ogladamy vive,tzn ja sobie z wami tu pisze a Zuzka tanczy,po jakim czasie Zuzka sie meczy i wchodzi do mojego lozka i oglada na siedzaca a potem zaczyna sie jakos tak dziwnie gibac na boki i nagle pada na plecy i spi :-D No rpzwala mnie tym od kilku dni ten sam scenariusz :ico_oczko: A nie spala juz w dzien ale jak jestesmy same,to widze,ze jednak drzemke sobie robi :ico_oczko:
A ostatno oparla sie o lozko i tak zasnela :-D

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

22 lut 2012, 13:34

biniu_s, ale to tylko ten czop mi odszedł wczesniej ze 2-3 dni. Wody i skurcze to tak jakoś wspólnie w 10 minut w dniu porodu :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

22 lut 2012, 13:35

a od rana mam taka chęć a wieczorem sen zabija wszystko :(
- hehe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sylwia

22 lut 2012, 13:35

Asieńka86, no to czekam na zaproszonko :) na FB :)

[ Dodano: 22-02-2012, 12:36 ]

Kurcze nie moge z mojej Zuzi,ogladamy vive,tzn ja sobie z wami tu pisze a Zuzka tanczy,po jakim czasie Zuzka sie meczy i wchodzi do mojego lozka i oglada na siedzaca a potem zaczyna sie jakos tak dziwnie gibac na boki i nagle pada na plecy i spi :-D No rpzwala mnie tym od kilku dni ten sam scenariusz :ico_oczko: A nie spala juz w dzien ale jak jestesmy same,to widze,ze jednak drzemke sobie robi :ico_oczko:
A ostatno oparla sie o lozko i tak zasnela :-D
he he musi byc super widok :D kabaretu ogladac nie musisz :)

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 lut 2012, 13:36

no to jestesmy sasiadkami bo ja jestem z chorzowa
pochodzisz z Chorzowa, czy mieszkasz? Bo mi sie przez ten organizer na pieluchy z Grecją kojarzyłaś :-D
ogolnie urodzilam sie na pomorzu ale wyprowadzilismy sie do Chorzowa gdy mialam 9 lat i tam "mieszkamy" ... no a teraz mieszkam w Grecji :-)

Awatar użytkownika
surtsey
4000 - letni staruszek

22 lut 2012, 13:38

surtsey ja mam wprost przeciwnie, nie boję się porodu, bo zakodowałam sobie że jeśli tyle kobiet go przeżyło i mają cudne dzieciątka to czemu ja miałabym lamentować.. mam nadzieję że nie zmieni mi się to podejście
ja moze sie boje przez ten mój poprzedni nieciekawy :ico_haha_02:
Z sokiem z ogórków nie próbowałam, musiałabym najpierw ogórki pożrec :-D

Awatar użytkownika
Sylwia

22 lut 2012, 13:38

ja jakos sie doczekac nie moge porodu.. z kuba było ciężko ale... co mi tam... przezyjemy :D Asieńka86, ja tak samo myslalam ze skoro tyle babek rodzi i to czasem po 4 dzieciaczkow maja.. tzn ze da sie przezyc :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”