musze dopytać bo nie wiem właśnie jak to jest. M. będzie zawoził moje L4 po wizycie 7marca to dopytaco do ubezpieczenia to uważam że skoro zus wypłaca Ci zasiłek to on jest płatnikiem składek na ubezpieczenie
ale chodzisz prywatnie do gina? ja też płacę ale to moja decyzja bo nie chciałam gina na nfzJa to się dziwie, że za kazdym razem trzeba płacić za te wszystkie badania krew, mocz co prawda u mnie to 14 zł a myslałam że w ciązy bedzie bezpłatnie
dokładnie. jeśli on np. przyjmuje gdzieś w przychodni to mogłabyś z nim pogadać czy możesz tam do niegfo podejść po skierowanie na badania to byś nie płaciła. ale z reguły tego nie lubiądlatego za te badania płace?
ja w pierwszej ciąży chodziłam prywatnie do jednego a do drugiego na nfz ale to był znajomy teściowej i tylko przepisywał skierowania nic nie badał. A pod koniec ciąży okazało się że ten z nfz dużo lepszy lekarz od tego prywatnego dlatego teraz chodzę na nfz i bardzo zadowolona jestemMyślałam nawet czy równolegle nie chodzić na nfz i mieć skierowania ale podwójnego macania bym nie zniosła![]()
pacan jakiś.bo moj prywatny nie chcial
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość