Brrr...chyba bym zamarzłabezpieczna temperatura wody dla Maleństwa to nie więcej niż 37C
a to na receptę jest? Co prawda ja nie mam zaparć. Znaczy ja nigdy nie latałam codziennie do toalety no i w ciąży nie pogorszyło się ale idealnie to ja nie mam.lekarz przpiesał mi dhupalac
haha chyba dodam sobie jakieś zdjęcie.Tylko gosia888 jakas drewniana, co nie?
no właśnie zakaz przynajmniej na 5 dniGosia- a to może za dużo tego seksiku jednak było co???
"poleżymy sobie"
ja też bym zamarzła ja jestem straszny zmarźluch i uwielbiam gorącą wodęBrrr...chyba bym zamarzła
Prenalen syrop i herbatka z sokiem malinowym lub miodem i cytryną a dla bardziej wytrzymałych mleko z czosnkiem i miodemDziewczyny co można stosować na katar w ciąży? Mam strasznie zapchany nie da się wysmarkać
a to nie jest tylko na przeziębienie? Bo mnie katar bardziej męczy a nie czuje się słabo przeziębieniowo. Ten prenalen ostatnio wypiłam cały bardzo dobry byłPrenalen syrop i herbatka z sokiem malinowym lub miodem i cytryną a dla bardziej wytrzymałych mleko z czosnkiem i miodem
czyli coś takiego jak lactulose co Tomkowi dawałam.Gosia duphalac nie na receptę to zwykłą laktuloza
Znam ten ból... ja co chwile mam zatoki zawalone. Ostatnio pomogły mi homeopatyczne tabletki do ssania Coryzalia.Dziewczyny co można stosować na katar w ciąży? Mam strasznie zapchany nie da się wysmarkać
Znam takich facetów...boją się że krzywde dziecku zrobiąa wiecie my mamy celibat od zajscia w ciąże
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość