no to sie troche nia zasmucilam, bo zas same klody pod nogi
ja tez gdzies mialam do niej nr, jak znajde to napisze, moze sie jeszcze czegos dowiemy, albo sama wpadnie cos napisac, dobrze ze choc Liwcia jest ok
to samo pomyślałamnina0226 napisał/a:
Malinka szkołę rzuca, nikt jej nie pomaga w nauce i w ogóle olewają ją w tej szkole zamiast okazać troszkę wyrozumiałości. Malinka będzie uczyć się zaocznie.
A potem pieprzą że młode matki nieodpowiedzialne, zachodzą w ciąże i zdziwione jak życie wygląda a zamiast im pomagać to nie ma kto.
u nas były dwie ale juz nie takie luźne.. na szczęście i apetytu też nie ma takiego jak dawniej , ale nie jest źle tak całkiem bo dzisiaj ze smakiem juz zjadła trochę zupinki.jedna luzna kupke dzis zrobila, ale nie wiem czy to mozna nazwac biegunka..jutro sprobuje jej zrobic znow kaszke
napewno przy biegunce nie nalezy podawac mleka...możesz podawać zupę jarzynową z chudym mięsem, papkę z ugotowanej marchwi i ziemniaków, zmiksowaną z łyżką mięsa z kurczaka lub cielęciny, albo kleik ryżowy na wodzie. ja kupiłam małej kleik ORS 200 z Hippa. Nie podawaj natomiast cukru pod żadną postacią, surowych owoców i nabiału . Ale gdy ona Ci wymiotuje to powinnaś podawac jej do picia wodę, herbatke koperkową lub rumiankową ale nie słodzoną i to tak po łyzeczce co np 10 minut.co jeszcze mozna takiemu dziecku dac do zjedzenia jak ma jelitowke?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość