Nie daję, bo wiem że uczula, więc nikt go u nas nie je
maly jest silnym alergikiem
oj bidulek, alergie to najgorsze co może dopaść nasze maluchy i ciężko to powstrzymać. Oby się Wam szybko udało nad tym zapanować.
kochana popatrz na te badania może warto je zrobić
to są z krwi badania? Ile kosztują orientacyjnie?
proszę wrócić jak sobie pozwoli zrobić.
co to za odpowiedź? Babie się we łbie przewraca. Ona jest od tego żeby zrobić, a nie odsyłać do domu. NAwrzeszczałabym na nią, co ona sobie wyobraża. Z jedną podobną miałam do czynienia, miała pobrać uli krew do badania, porposiłam, zeby wzięła sobie do pomocy kogoś, bo ula się wyrywa. ona na to że damy ranie i nie potrzeba pomocy, po czym Ula się darła, wyrywała rękę i nie chciała daćsobie pobrać, poza tym ten babsztyl nie umiał znaleźć żyły i ją kuł w kilku miejscach, a potem zaczęła się drzeć na Ulę, młoda miała wtedy 2 latka, jak się na nią wydarłam wtedy, że nie pozwalam drzec się na moje dziecko. Takie baby nie powinny z dziećmi pracować
My dzisiaj mamy imprezę spóźnioną urodzinową Stasia, wczoraj o 1 w nocy skończyłam torcika, wyszedł mi śliczny
nie chwaląc się oczywiście
Później wstawię zdjęcia....
Uciekam na razie, bo moja siostra wpadła do nas żeby pomóc w przygotowaniach.