Witam niedzielnie
Zaczynamy 30 tydzien stawiam ciacho
u nas dzis pogoda super, słoneczko świeci... slicznie :) oby juz tak codziennie
[ Dodano: 04-03-2012, 16:24 ]
kingoza, za 37 :) Jej jaki masz fajny brzus taki spiczasty :)
no już coraz mniej nam zostaje, z jednej strony fajnie z drugiej jeszcze tyle rzeczy przede mną, że aż sie boję. Chciałabym poprac już wszystkie ubranka, ale przez ten remont się wstrzymuje, bo nie będę miała gdzie tego wsadzicJak Ty masz dzis 8 okno,to ja we wtorek Jupi
taki wiek, nic nie zrobisz... Ja też z moim ostatnio walczę, bo coś często zdarza mu się nie słyszec, a ostatnio to mnie powaliłja tez ost w nerwach moj mlody strasznei niedobry sie zrobil... mowic do niego to grochem o sciane.. czzasem mam ochte wyjsc trzasnac drzwiami... nawrzeszcze na niego..potem mi go zal..i tak w kolko on mowi przepraszam mausiu zaraz to samo robi nosz ....
ha ha dobre no mój tez udaje ze nie słyszy...
taki wiek, nic nie zrobisz... Ja też z moim ostatnio walczę, bo coś często zdarza mu się nie słyszec, a ostatnio to mnie powalił
byłąm w łazience sikałam, a Piotrek cos do niego mówił, i mówi i mówi...
a on zawsze jak Damian nie słyszy pyta czy ma uszka brudne, noi tak mówi aż po pewnym czasie olał Damiana, na co Damian "tato mówiłeś coś, bo wiesz uszy mam brudne i nie słysze" dobrze, że byłam w łazience bo mogłam się śmiac, ale jak se upamiętał czym tu ojca może zagiąc
no ale Piotrek na to, że ok wieczorem Ci uszy porządnie wyszoruje i nie będzie wymówek i było szorowanie uszu, niestety często się mu ostatnio zdarza niesłyszec....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość