która dziś rodzi?

jaaa chceeeektóra dziś rodzi?
Witamw 39 tygodniu
weź mu walnij listę rzeczy do zrobienia - w ramach uświadamiania, wtedy jak to zobaczy czarno na białym, to trochę dotrze do jego głowy co i jak...Tylko, ze on inaczej pojmuje przygotowanie wszystkiego - dla niego to kupienie pieluszek i ustawienie łóżeczka
się nie martw, znajdziesz ładniejsze, albo wystawią jeszcze razI nie kupiłam tej koszuli, którą Wam pokazywałam, bo jak pan i władca w końcu raczył spojrzec (nie mogłam sie zdecydowac na stanik) to juz wykupilii nadal nie mam nic....
Kochana ja mam to samo.. dzis mlody od rana w przedszkolu ale po poludniu sama z kubaJa od rana walcze z Damianem, aż mnie przeraża, że czeka mnie samotne popołudnie (P. ma 2 zmiane) tylko z nim, choc może mu się poprawi, bo zazwyczaj jak jesteśmy sami, to jest inny...
no nic zobaczymy...
ja Damiana zostawiłam jeszcze w domu, bo sama nie wiem czy już mu lepiej, ale jutro go już raczej poślę, chocby dla chwili spokoju... ne czuje się najlepiej a co za tym idzie jakoś mniej mam cierpliwościKochana ja mam to samo.. dzis mlody od rana w przedszkolu ale po poludniu sama z kubamoj Maz w pracy od 10 do 18 masssssakra...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość