Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2012, 08:43

Witajcie tez mi sie juz marzy ciepełko tym bardziej że za oknem szaro buro i do tego siąpi deszcz

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

13 mar 2012, 10:22

Witam
Ja tak rzadko wpadam ale jak tylko mam chwilkę to zajrzę co u was :ico_oczko:
U nas wszystko dobrze Jasio puki co zdrowy jakoś uchował się tej zimy ale zobaczymy jak wiosenka przejdzie
tez mi sie juz marzy ciepełko
oj ja tez strasznie już chciała bym ciepełka pzatym mam zamiar w tym roku kupić sobie nowy rower małemu taki wózek z tyłu i na spacery :-) nie mogę się doczekać.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2012, 10:54

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kaczorek, rewelacyjny pomysł

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2012, 11:00

witam!!!

kaczorek, super pomysl. tez musze sie wziasc za siebie ale to dopiero po porodzie

gozdzik, jak Bartoszek?

my bedziemy malowac w mieszkaniu i zastanawiam sie czy ponaklejac zuzi w pokoju naklejki czy szablonami pomalowac

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

13 mar 2012, 11:47

wisnia3006, ja jestem za naklejkami. takie są śliczne teraz, że szkoda się bawić w szablony. poza tym, jak się znudzą, to zawsze zdejmiesz i przykleicie nowe.

u nas niestety też szaro, ale na szczęście nie jest tak zimno. :ico_sorki:

ja niby na diecie MŻ jestem, ale ostatni tydzień mogę sobie skreślić, bo przez siedzenie w domu wiecznie coś podjadałam :ico_puknij:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2012, 11:52

u nas niestety też szaro, ale na szczęście nie jest tak zimno.
u nas tez taka pogoda a musze dzis isc do dentysty sie zapisac a najchetniej to bym poszla spac

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

13 mar 2012, 14:23

Kaczorek super pomysł! Też bym chciała, ale tego lata na rower jedynie Mąż z Dawidem wsiądą :ico_oczko:

Byliśmy wczoraj z Dawisiem u dermatologa - ma atopowe zapalenie skóry :ico_placzek: Zmiany są tylko na łydeczkach i pewnie męczą chłopaka :ico_placzek: Dostaliśmy specjalny płyn do kąpieli i smarowidła rozmaite.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2012, 16:26

Byliśmy wczoraj z Dawisiem u dermatologa - ma atopowe zapalenie skóry
biedulek nasz tez ma zmiany na nóżkach takie szorstkie placki :ico_placzek: :ico_placzek: nasiliły sie przy antybiotyku
smaruje go Emolium a przy każdym przebieraniu natłuszczam maścią Alantan ech
do tego zaś jakiegoś wirusa złapał chyba ktos do domu przyniósł :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: zą cały zasmarkany
a dopiero co walczył z tym zapaleniem oskrzeli :ico_placzek: :ico_placzek:

julchik22

13 mar 2012, 17:26

Goździk, zdróweczka dla Bartoszka! Biedaczek :ico_placzek:
My do kąpieli dostaliśmy Emolium, a do smarowania Cetaphil. A emolium jest też do smarowania? Podobno Dawiś oddziedziczył to po Tatusiu, bo jak tylko lekarz zobaczył nóżki, to od razu zapytał kto w rodzinie jest alergikiem. No mój Mąż jest... Dermatolog powiedział że atopowość może się przejawiać w różnych formach - u kogoś pod postacią alergii na coś, u kogoś właśnie problemami ze skórą jak u Dawisia, a u kogoś pod postacią astmy! :ico_szoking: Boże, dobrze, że nie astma! :ico_sorki: Kazał lepiutko ubierać Małego żeby go nie przegrzewać i ubierac jedynie w jasne bawełniane ciuszki najlepiej nie Chińskiego producenta, bo do ciemnych są używane szkodliwe barwniki, które w kontakcie z potem wywołują u ludzi z wrażliwą skórą takie zmiany. Tylko, kurcze, gdzie ja mam znaleźć 100% bawełniane rajstopki do tego w kolorze białym dla chłopaka? :ico_olaboga: Dziewczęcych jest całe mnóstwo - nawet z bawełny ekologocznej są, ale różowe - no nie założę mu przecież różowych! :ico_szoking: Szukam....

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 mar 2012, 17:36

gozdzik, zdrowka dla Bartosz. ale Ty sie umeczysz z tymi chorobami

julchik22, oj bardzo ciezko jest znalezc rzeczy nie chinskie.nawet z H&M jest made in china

juz wybralam prezent dla zuzi no i bedza to klocki lego duplo 72szt. jak sie bedzie bawila to zawsze mozna dokupic. czekam tylko na rente i zaraz zamawiam.

Wróć do „Przedszkolaczki”