wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2012, 11:38

witam!!!

nicola do dentysty bo mnie ginekolag wygania od X czasu ale zab tez zacyna pobolewac ale to 8 i chce poczekac jak urodze i usune

wiecie co moje dziecko dzis zrobilo zepsulo mi moje okulary ktore mam dopiero 3 miesiace. dobrze ze tylko zawias to moze je naprawia

[ Dodano: 15-03-2012, 10:40 ]
tibby, zazdroszcze z obrona. a co u nas na seminarium? pisalam wam ze zmienia nam sie promotorka. tamta zazyczyla sobie min. 2 rozdzialy teoretyczne a mi powiedziala ze najlepiej jakbym przy swoim temacie miala 3 a ta nowa jest w szoku i kaze miec 1 max 2 wiec zaczynaja sie schody.

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

15 mar 2012, 15:47

Wiśnia, ja mam podobnie - problem z 8 ;) już byłam nawet zapisana na usuwanie, aż okazało się że jestem w ciąży i odwołałam. Teraz mam nadzieję, że mnie nie rozboli przed porodem i że po rozwiązaniu usunę tego zęba bo bez sensu jest go leczyć.

Powodzonka z promotorką Ci życzę - może po prostu trzeba będzie poprzesuwać części pracy w tą i ową strone i zlepić z tego co jest tyle rozdziałów ile ona chce :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2012, 15:50

julchik22, ja mam jedna usunieta. ciezko bylo. i tak samo bedzie z nastepnymi bo nie do konca wylazly i trzeba bedzie rozcinac. tamta usuwalo mi 2 chirurgow i dostalam 3 znieczulenia.
a z ta praca fakytycznie musze usiasc. a juz nie mowiac ze musze badania zrobic. a tak mi sie nie chce

julchik22

16 mar 2012, 09:17

A co tu cisza taka? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

16 mar 2012, 10:00

wisnia3006, sama jestem w szoku, że tak łatwo i sprawnie mi poszło z tą magisterką :ico_sorki: jednak napisanie licencjatu dużo dało, bo wiedziałam już co i jak w kwestiach budowy pracy :ico_sorki:

julchik, brawo za skończony 16tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Jak samopoczucie? Brzuś wyszedł?

ja dziś zabieram Tobika do lekarza. Kaszel go męczy wciąż, więc może znów inny syrop nam da. zobaczymy. cholerne kaszlidło :ico_zly:

julchik22

16 mar 2012, 14:30

Tibby, brzuś zakamuflowany :ico_haha_01:

Tibby, a co u lekarza? Byliście już?

Coś Martalki ostatnio nie widać :ico_noniewiem:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2012, 16:00

julchik22, u nas na watku wiosennym tez jej nie bylo dawno. ma moze ktos do niej nr tel?

my po spacerku zuzka zapoznala kolege i chciala go caly czas calowac. pozniej byl placz bo kolega poszedl na obiad i my tez musialysmy isc. dobrze ze byl moj brat to wzial ja na rece a jak ja sobie dam rade z nia i jeszcze z malym dzieckiem i wozkiem. masakra.

[ Dodano: 16-03-2012, 15:00 ]
no i jutro jedziemy kupic farbe do malowania i za tydzien brat z mezem beda malowac:)

Awatar użytkownika
karo-22

16 mar 2012, 16:15

Dziewczyny, do Martalki przyjechała Mama, więc na pewno korzysta i nie ma czasu na forum :-)

julchik22

16 mar 2012, 21:49

A to ja musiałam coś przeoczyć, bo myślałam że przyjeżdża bliżej rozwiązania :ico_oczko:

Wiśnia, my dziś byliśmy na szkoleniach z masażu Shantala - bardzo fajnie było, ale Dawid oczywiście nie dał się dotknąć bo cały czas latał za rok starszą dziewczynką i chciał ją całować, a ona go herbatnikami karmiła :ico_haha_01: Cóż....chyba coś jest w tym powiedzeniu że "przez żołądek do serca" :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
karo-22

17 mar 2012, 00:36

Nic nie przeoczyłaś, po prostu Martalka pisała na FB, stąd wiem :ico_oczko:

U nas dziś intensywny dzień, a przed nami intensywny weekend! :-) Czyli w normie :ico_oczko:
Byliśmy dziś najpierw na spacerku i na naszym placu zabaw. Potem spanie, obiadek i pojechaliśmy do miasta do parku podziwiać kaczki i zaliczyliśmy tam kolejne dwa place zabaw :ico_brawa_01: Potem zakupy, powrót do domku i odwiedziła nas koleżanka z synkiem, kumplem Nikosia. A potem pojechaliśmy do rodzinki i kuzynka (nasza fryzjerka) obcięła moich chłopaków :-) No i teraz nie mogę się przyzwyczaić do mojego Synka :ico_oczko:

Jutro jedziemy do Teściów na weekend. Po obiadku zostawimy z Dziadkami Niksia i pojedziemy do Łodzi do szpitala Babcię odwiedzić... Potem pogadamy, posiedzimy, pojemy dobrych rzeczy, może z M wyrwiemy się wieczorkiem gdzieś... :ico_oczko: A w niedzielę Nikoś zostaje z Dziadkami, a my jedziemy do Łodzi na "Podróż bohatera" Mariusza Szuby, nie wiem czy słyszałyście o tym wybitnym człowieku :-) , największy w PL i nie tylko mówca motywacyjny :ico_oczko: , prowadzi treningi motywacyjne i inspirujące. Nie wiem tylko czy wytrzymam do końca, ale w razie czego przyjedzie po mnie Teściu, a M sobie zostanie do końca.

Dobrej nocy! :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”