ah... dlaczego zawsze kobiety musza bardziej sie starac, wlasnie doszlam do wniosku ze to kobieta (zazwyczaj) utrzymuje zwiazek z "kupie", w ladzie i skaldziebycie razem to jest sztuka kompromisu,
ah... dlaczego zawsze kobiety musza bardziej sie starac, wlasnie doszlam do wniosku ze to kobieta (zazwyczaj) utrzymuje zwiazek z "kupie", w ladzie i skaldziebycie razem to jest sztuka kompromisu,
no niestety zazwyczaj tak bywa, bo chłopy często "nie widzą" co sie dzieje, a jak już zobaczą to bywa za późno... dlatego my jesteśmy od uświadamiania ich, żeby za późno nie było, bo jak raz drugi się powie to za 4 pomyśli (nawet jak nie powie, a zazwyczaj nie mówi) a może coś w tym jest...ah... dlaczego zawsze kobiety musza bardziej sie starac, wlasnie doszlam do wniosku ze to kobieta (zazwyczaj) utrzymuje zwiazek z "kupie", w ladzie i skaldzie
- te same,bo na nich napisane przeciez,ze dla kobiet w ciazy i karmiacychczy po porodzie to już jakieś inne?
hehe,u nas odwrotnie,bylam wczoraj z Zuzia po Andrzejka i jakis chlopczyk jak ja zobaczyl,to podszedl - przytulil sie i ja w policzek pocalowal mowiac - "jaka sliczna dziewczynka"i zuzka latala za chlopcem
- kup jej wozek i niech sama idzie z wozkiem,moja Zucha tez ostatnio uciekac mi zaczela ale dzis jak szla ze swoim wozeczkiem zabawkowym,to szla supera jak ja sobie dam rade z nia i wozkiem
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Sherriwette i 1 gość