Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2012, 12:48

wisnia skad ja to znam :ico_noniewiem: ten tekst "kiedys taka nie bylas" albo " strasznie sie zmienilas" :ico_haha_01: ale z nimi to trzeba na ostro ... nawet jazde zrobic jak trzeba :561:
bycie razem to jest sztuka kompromisu,
ah... dlaczego zawsze kobiety musza bardziej sie starac, wlasnie doszlam do wniosku ze to kobieta (zazwyczaj) utrzymuje zwiazek z "kupie", w ladzie i skaldzie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

16 mar 2012, 13:00

ah... dlaczego zawsze kobiety musza bardziej sie starac, wlasnie doszlam do wniosku ze to kobieta (zazwyczaj) utrzymuje zwiazek z "kupie", w ladzie i skaldzie :ico_sorki:
no niestety zazwyczaj tak bywa, bo chłopy często "nie widzą" co sie dzieje, a jak już zobaczą to bywa za późno... dlatego my jesteśmy od uświadamiania ich, żeby za późno nie było, bo jak raz drugi się powie to za 4 pomyśli (nawet jak nie powie, a zazwyczaj nie mówi) a może coś w tym jest...

[ Dodano: 16-03-2012, 12:02 ]
dobra idę zobaczyc na to pranie i je rozwiesic, zaglądne potem.

Miłego dnia

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 mar 2012, 14:13

jestem,bylam na spacerku,bo pogoda piekna i chyba juz wiem co zrobic,zeby Zuzka mi nie uciekala na spacerach :-D Pozwolilam jej zabrac wozek i szla cala droge w jedna i druga strone pchajac swoj zabawkowy wozeczek,co jakis czas poprawiajac pani misiowej kocyk :ico_oczko: Ostatnio zaczelam sie martwic jak to bedzie,jka Szymon sie pojawi,bo malpa nie chce za reke isc,za to z wozkiem szla pieknie przy mnie :ico_brawa_01:
Wskoczylam tez do lumpka i kupilam Zuzi kilka fajnych szmatek na lato i wydalam tylko 18 zl

Widze,ze sie szykujecie do mnie :-D Zrobie tylko remont lazienki i zapraszam :-D
Tak jak Su przypuszczala - szalejej z zachwytu :-D
Miejsca jest dosc :ico_brawa_01:

I na "gola" plaze mozemy isc,takie wieloryby jak my bedziemy wygladac naturalnie nad morzem :-D

wisnia - kiedys nie mieliscie dzieci,to mogl sobie latac,a teraz ma male dziecko i zone w ciazy,to niech se idzie raz w miesiacu i wystarczy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 mar 2012, 15:03

,takie wieloryby jak my bedziemy wygladac naturalnie nad morzem :-D
:ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 mar 2012, 15:38

wisnia to u nas jest na odwrót, ja częściej wychodzę ze znajomymi niż mój K. i właśnie ostatnio się zastanawiałam jak to będzie jak urodzę, będzie mi tego brakowało. Ale on nie narzeka wtedy - może do woli oglądać mecze w telewizji, jechać do mamusi :-D albo idzie wcześniej spać, bo przeważnie umawiam się w piątek a on ostatnio non stop w soboty pracuje.
Jak się widziałam ostatnio w lutym ze znajomymi ze studiów to już ugadywaliśmy się na balety po porodzie - zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

Mnie się wydaje, że takie osobne wyjścia są fajne - do czasu gdy obojgu to nie przeszkadza no i nie jest to na zasadzie "wychodzę" tylko pewnych kompromisów i oboje macie do tego prawo.

I jeszcze mam pytanie - skończyły mi się dzisiaj witaminki i teraz nie wiem, darować sobie kupno kolejnego opakowania czy kupić i poprostu nawet po porodzie je jeść, czy po porodzie to już jakieś inne?
Ostatnio zmieniony 16 mar 2012, 16:12 przez biniu_s, łącznie zmieniany 1 raz.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2012, 15:57

my po spacerku. bylysmy na placu zabaw i zuzka latala za chlopcem i chciala go calowac, a on uciekal. pozniej byl wielki placz ze chlopczyk poszedl na obiad i my tez musimy isc a gwiazda siw swietnie bawi. dobrze ze byl moj brat to wzial ja na rece. a jak ja sobie dam rade z nia i wozkiem

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 mar 2012, 17:06

czy po porodzie to już jakieś inne?
- te same,bo na nich napisane przeciez,ze dla kobiet w ciazy i karmiacych :ico_oczko:
i zuzka latala za chlopcem
hehe,u nas odwrotnie,bylam wczoraj z Zuzia po Andrzejka i jakis chlopczyk jak ja zobaczyl,to podszedl - przytulil sie i ja w policzek pocalowal mowiac - "jaka sliczna dziewczynka" :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
a jak ja sobie dam rade z nia i wozkiem
- kup jej wozek i niech sama idzie z wozkiem,moja Zucha tez ostatnio uciekac mi zaczela ale dzis jak szla ze swoim wozeczkiem zabawkowym,to szla super :ico_brawa_01:

Ja juz po obiadku,pranko Szymusiowi zrobilam,obiadek zjedzony i na 17 ide z Andrzejkiem na droge krzyzowa dla dzieci :ico_sorki:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 mar 2012, 17:11

A ja dzisiaj trawnik na ogrodzie z liści pograbiłam..., może mnie coś ruszy :-D

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 mar 2012, 17:20

hej u nas też piękna pogoda byłam z Frankiem na spacerze a Ula na balkonie z babcią była dziś ją werendowaliśmy a jutro jak taka pogoda bedzie to idziemy na pierwszy spacer :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . Mó P. też ma dzis wychodne idzie oblewać Ulę a ja zostaję z dwójką sama mam nadzieję że wróci wmiarę o rozsądnej godzinie i w miarę dobrym stanie :ico_noniewiem: :-) .

[ Dodano: 16-03-2012, 16:21 ]
A ja juz nie mam zgagi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: to chyba najgorsza po wymiotach i mdłościach przypadłość ciążowa :ico_zly:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

16 mar 2012, 17:28

asiab, o jak ci dobrze,a mnie ostatnio coraz czesciej lapie :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”