evvelka, ty masz leżeć! a nie prasować!
dziewczyno, nie myśl o sobie, tylko teraz już najważniejsze jest TWOJE DZIECKO! Nie myśl o tym palancie. Uciekaj od niego! Będzie tylko gorzej. Jak on takimi tekstami rzuca teraz, to przy dziecku, które potrzebuje 1000% ważej uwagi, może być tylko gorzej! A wtedy co? Będzie się darł od najgorszych i na ciebie i na Szymka? Po co noworodkowi taki stres? I tak poród to już dla malca przeżycie. Codziennie nowe doświadczenia, a tu jeszcze zamiast kochającego ojca, ma tyrana i bezmózga, który matki nie szanuje. A pamiętaj, że po porodzie nie wstaniesz od razu na nogi i nie będziesz chycać jak sarenka!

Będziesz chciała nie raz się położyć, odespać noc. Jak ja bym miała takich rzeczy wysłuchiwać i mój własny partner miałby mnie posądzać o "puszczanie się", to już by mnie dawno nie było. Sama też świetnie będziesz w stanie wychować to dziecko i z pewnością odbije się to na zdrowiu i spokoju twoim i Szymka. Pamiętaj, że on jest najważniejszy! On nie ma nikogo więcej kto by się nim zajął oprócz ciebie!!!!!!!