Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 11:41

julchik, współczuję przeżyć, ale przynajmniej ząb mało uparty był :ico_brawa_01:
Ja się ósemek boję jak ognia... i opowieści o nich są dla mnie przerażające, ale Twoja jednak napawa oprtymizmem (poza traktowaniem przez dentystkę!!!! :ico_szoking: )

Zielony śliczny goździku!! Ale taki nietypowy odcień.
Ja teraz gustuję w cielmym fiolecie i granacie dla Mileny :ico_oczko: Różu ma mnóstwo, dlatego już nie kupuję w różu, bo ma co nosić, a jak trafię na coś w "moich" kolorach to wtedy skuszam się :D Inna sprawa, że ubranka dla dziewczyn są przecukierkowane. :ico_oczko:

wstałam w mega mega złym nastroju.
Syf w domu, dzieci rozlazłe, ja niedospana... wkurzona... Jak ja się obrobię ze wszystkim to nie wiem...
tylko pogoda piękna. Rano byłam w szkole tylko z koszuli i sweterku (nie zapiętym bo się nie dopnę :P). Będzie dzisiaj cieplutko na pewno.
Idę robić obiad by mieć to z bani. :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 12:42

Ja teraz gustuję w cielmym fiolecie i granacie dla Mileny Różu ma mnóstwo, dlatego już nie kupuję w różu, bo ma co nosić, a jak trafię na coś w "moich" kolorach to wtedy skuszam się
U mnie ciemne kolory odpadają ze względu na koty i ich sierść nie raz sie skusiłam na cos w granacie a po tem miałam czyszczenia z kociej sierści co rusz a nic mnie nie drażni jak wyjdę na pole a dziecko oblepione kłakami wyr....... ale to tez od materiału zależne czy łapie czy nie :ico_noniewiem:
Fakt różu dla dziewczynek jest cała masa ale w sumie teraz Jula ma mało tych kolorków ale jak była mała a i owszem :-D
:-D
Ten zielony płaszczykiem mnie intryguje tylko trochę sie boje jego rzeczywistego wyglądu bo juz bluzeczki z endo niezbyt odzwierciedlały kolor na stronie
wstałam w mega mega złym nastroju.
to moze cos dla osłody Julcia właśnie upiekła
siedzimy w domu przez te choroby to cos muszę wymyślać zeby moje smyki sie nie zanudziły i nawzajem nie pozabijały :ico_oczko:

prosze sie czestować
Obrazek

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

22 mar 2012, 12:43

Tibby, ojejku, toż to już!!! Dwa latka :ico_brawa_01: Kiedy to zleciał? :ico_olaboga:

Goździk, zielony też ładny - zobacz po prostu czy do większości rzeczy będzie pasowała czerwień czy zieleń. Ja np bardzo lubię połączenie różu z zielenią, więc jesli Julcia ma dużo różowych ubranek, to może ten zielony? :ico_oczko: Chociaż róż z czerwonym też by było modnie - tak w stylu YvesSaintLaurent :ico_oczko:

Martalka, ja rano byłam w podobnym nastroju co Ty + Dawiś mega nudzący :ico_olaboga: Dobrze nam spacerek zrobił. Zabrnęłiśmy w Botaniku na ogromną polanę przebiśniegów - żałowałam że nie wziełam aparatu - wezme jutro :-) Teraz mój Syn gotuje w czajniku zupę z klocków, którą dość często soli :ico_haha_01: - zakochał się pewnie :ico_haha_01: Przetrzymam go jeszcze troche i pójdziemy lulu, oby tylko szybkązasnął :ico_sorki:

Po wczorajszych przeżyciach już się otrząsnęłam - może dlatego że nic nie boli i mam nadzieję, że obejdzie się bez stanu zapalnego czy antybiotyka, bo to podobno często towarzyszy przy wyrywaniu zęba. A do tamtej lekarki nigdy więcej się nie zapiszę :ico_nienie:

[ Dodano: 22-03-2012, 11:45 ]
Gożdzik, mniam, ja się chętnie poczestuje :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 13:35

julchik22, j apo wyrwaniu 8 bylam na ketonalu ale w ciazy chyba nie mozna

gozdzik, ten zielony sliczny jest. ja sie skusze na taki plaszczyk jak beda wyprzedaze. we wrzesniu planujemy chrzciny wiec akurat bedzie miala i kupie wiekszy to od razu na nastepny rok

powynosilam juz zuzki pluszaki do piwnicy i ogarnelam jedna komode.

julchik22

22 mar 2012, 14:53

Wiśnia, ze mnie wczoraj jak znieczulenie wychodziło, to też był ból, ale jakoś dałam radę - może dlatego że mogłam sobie spokojnie poleżeć, a nie ganiać za Małym, bo ruch wzmaga ból

To ja się też dzisiaj w stronę dalszego porządkowania zmierzam, więc wyczyściłam i pochowałam zimowe buty :ico_sorki: Ufff...jak ja lubię jak jest wiosna i już można włożyć lżejsze buty, kurtkę i wogóle :-)

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 15:18

julchik22, czas goni jak patrze na twój ciążowy suwaczek to juz zaraz będzie 17 tydz :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
to samo pozostałe nasze :ico_ciezarowka: jeszcze troszkę i będziemy wyczekiwać ...

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 15:27

gozdzik, ja mam jeszcze wytrzymac 3 tygodnie i moge rodzic ale i tak czuje ze dotrwam do terminu albo i jeszcze sie przeciagnie.

kurcze u was tez tak jest ze dzieci bawia sie jedna zabawaka i zaraz druga a jak chcecie sprzatac to jest krzyk i wrzask.
jutro musze isc siedziec do mojej babci bo to malowanie, a zuzka jej ni lubi i caly czas placze wiec czuje ze czeka mnie ciezki dzien

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

22 mar 2012, 15:27

to co, która następna do :ico_ciezarowka: w kolejnce? karo? :ico_haha_01:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 mar 2012, 15:32

tibby, a moze Ty?

julchik22