justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 mar 2012, 22:05

ze tez nie miala kiedy
moze ja przesadzilam z praniem dla dzidziulki :ico_noniewiem: bo wszystko bym chciala na raz zrobic i niewytrzymala :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

22 mar 2012, 23:37

Nasz wątek obumarł dzisiaj??? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 mar 2012, 00:05

o jak mało napisane :ico_olaboga: Rodzicie wszystkie czy jak? ;)

Rybka, to u mnie nuda, nie na forum, bo tu zawsze się dzieje ;)

Nuda nie nuda- dzisiaj miałam dzień wypełniony po brzegi!
Ale jakoś tak smętnie wszystko się działo...

mnie jeszcze nikt w obecnej ciąży nie przepuścił...
Ale w sumie w kurtce mało co widać mi brzuch... nawet w cienkiej kurteczce...

Ja spacery lubię, dużo chodzę, ale ja chodzę z "chodzikiem" więc mi lżej (wózek z Mileną pcham) :ico_haha_01: On tak leciutko jeździ!!

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

23 mar 2012, 08:03

Iw rybka wow jaka kulturka . zadno spotykane zjawisko

a jesli juz ? to czesciej młodziez, faceci. Ale kobiety szczegolnie te starsze to porazka

W kolejce jak stałam do rejestracji w przychodni , babka w okienku powiedziała ze mam pierwszenstwo. No to taka jedna dawaj do mnie " zrobiła se bachora i mysli ze ma prawa " :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Witam
Dzis nocka dobra- wkoncu sie wyspalam. Wczoraj zamowiłam 2 kocyki i recznik dla małej :)
UCiekam na małe zakupy - jakos sie dotocze

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

23 mar 2012, 08:51

Witajcie :ico_ciezarowka: i :ico_dziecko:

ja calusieńką noc nie spałam... łącznie może 2 h tyle było mojego snu.. katar a raczej zatkany nos całą noc dokuczał.. wczoraj kupiłam ten syrop Prenalen, pije :) mam nadzieje że szybko postawi mnie na nogi, a wirusek dopada i męża... :ico_chory:

Wogole sluchajcie jakiego ja mam mądrego ginekologa opowiadałam wam o tej mojej przyjaciółce ktora jest w tym samym tyg co ja i chodzimy do tego samego ginekologa, no wiec stwierdzil u niej cholestazę bo strasznie podrapany brzuys miala do krwi, dal jej recepte na jakies leki 150 zł ktore miala brac 2 dni a potme do spzitala, nie wykupila bo stweirdzila ze bez sensu to branie jest skoro za dwa dni w szpitalu dostanei ten sam lek za darmo w szpitalu, otóż poszła wczoraj do szpitala, okazało sie że w 2 szpitalach nie ma miejsc na patologii a w 2 kolejnych jest patologia w remoncie i mzoe isc do szpitala w świdniku poza lublinem.. tylko lekarke w szpitalu zdziwilo strasznei to ze lekarz GENIUSZ !! stwierdzil cholestaze nie robiąć jej zadnych badań :ico_olaboga: zrobili jej tam na biegu badania okazalo sie ze nie ma zadnej Cholestazy ... :ico_zly: no i co o tym powiecie? dobrze ze dziewczyna nie wziela tych lekow bo raz ze mogla by zaszkodzic dziecku dwa wydala by kase na darmo a to nie miało.. jak mi powiedziała to zatkało mnie... ale mi sie lekarze trafiaja z kuba tez takeigo debila mialam .. teraz tez..okazalo sie ze ten nasz lekarz został wyrzucony z dwoch szpitali ... :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sajurka
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

23 mar 2012, 09:26

Sylwia, o masakra...dac leki na cholestaze bez badan ? tylko dlatego ze swedział ja brzuch ? mnie tez swedzi.
A cholestaza to jest dranstwo....nie zasniesz z nia w ncy - tak swedzi.
W spzitalu jak lezałam dziewczyna miałam i opisała mi dokładnie

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

23 mar 2012, 10:00

witam :-D
kingoza ja, jako zapalona koniara i właścicielka 2 koni strasznie cieszę się że uratowaliście biedaka od zapewne śmierci głodowej :-D wstaw zdjęcie jak byś mogła :ico_wstydzioch:
rybka kulturka że hoho, pogratulować tylko facetowi :-) ja byłam ostatnio na zakupach i jakaś na oko 9 letnia dziewczynka mówi do swojej mamy- mamo, a czemu ta pani ma taki duży brzuch? ta zamiast jej wytłumaczyć że ma dzidzię czy cokolwiek to szarpnęła ją i mówi- nie patrz się więcej :ico_puknij:
Sylwia to to lekarz dobry, nie ma co... że też tacy jeszcze pracują :ico_zly:
evvelka ja miałam fazę narzekania z tydzień temu, mówiłam w kółko do M że będę strasznie tęsknić za brzuszkiem bo nie powiem, fajnie mi w ciąży i ten łobuziak tak słodko wypina się i daje znać o sobie :ico_wstydzioch:
a w tym tygodniu narzekam jemu o tym że boję się jak mały będzie już z nami, że sobie nie poradzimy, albo że jemu coś się stanie czy to przy porodzie czy potem, tyle tego się teraz słyszy, że takim maluszkom coś się dzieje :ico_olaboga:
mnie ostatnio ciągle boli brzuch, tak jak na @ i dodatkowo kłuje strasznie, czasem ruszyć się nie idzie :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

23 mar 2012, 10:15

Nasz wątek obumarł dzisiaj??? :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
- wlasnie pisalam na FB do Su,ze jak jej nie ma - to tu cisza :ico_oczko: A im karta graficzna w kompie siadla :ico_zly:
Rybka, to u mnie nuda, nie na forum, bo tu zawsze się dzieje ;)
- wiem wiem,tak zaczepiam tylko :ico_oczko:
Ale kobiety szczegolnie te starsze to porazka
- fakt,jak juz wam pisalam,teraz w kosciele godzine stalam,bo nie bylo gdzie usiasc i w ostatnie lawce tez siedziala mloda babka z mezem i malym dzieckiem,obejrzala sie do tylu,popatrzyla na mnie - na brzuch i nic - a dziecko malutkie,wiec chyba jeszcze pamieta jak to jest :ico_zly:
zrobiła se bachora i mysli ze ma prawa " :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
- j ja by tak na mnie takie cos trafilo,chyba bym tak zagryzla :ico_zly:

Sylwia, co za koles :ico_zly:

Mnie dzis nad ranem obudzil bol bioder,myslalam,ze zejde - jak poszlam siusiu,to jak rasowy kaczor :ico_zly:

Awatar użytkownika
Sylwia

23 mar 2012, 10:33

iw_rybka, ja tez czasem jak wstaje z wyrka to tez jak połamana.. normalnie jak kaczka kwa kwa kwa :-D

próbowałam usnąć ale młoda tak sie wierci że nie usnęłam, leżeć nie wygodnie wy tez tak macie ??

Które maleństwo zamierza wyjść dziś na świat ??

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 mar 2012, 10:39

wisnia jechalam na koniu tylko 1 raz ale nie sama, tylko jeden koles go trzmal i spacerowal z nim .... zaden tam galop :ico_haha_01:
wstaw zdjęcie jak byś mogła :ico_wstydzioch:
wstawie jak bedziemy juz go dostaniemy :-D
rybka mnie ostatnio w szpitalu przepuscil jeden straszy pan... i powiedzial ze kobieta w ciazy nie powinna stac w kolejce :-D
sylwia jakis dziwny ten lekarz.. dobrze ze kolezanka nie wykupila tych lekow :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”