Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2012, 09:47

hehe cudowne odtłuszczenie super :-D

biniu
trzymam kciukaski oby jednak szybko sie rozkręciło &&

asiabbedzie dobrze trzeba wierzyć i wiem ze ci ciężko ,bo serduszko sie kraje jak maleństwo choruje i nie moze sobie z katarkiem poradzić.coś o tym wiem bo Lenka tez dopiero co chora była i razem z nią płakałam jak ściągałam jej z noska :/ trzymam kciuki za Uleńkę

mocno ściskam wszystkie wiosenne mamusie i przepraszam ze wam sie tu wcięłam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Asieńka86
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

26 mar 2012, 09:48

Witajcie :-)
rybka ale wieści nam przekazałaś :ico_zly: ja tu czekam na wieści na radosnych a te barany w szpitalu czekają :ico_puknij: a ten tłuszczyk to w ogóle :ico_puknij:
a zdjęcia teraz dopiero widzę w podpisie, ale brzuszków żadnych z imageshack. nie wiem o co chodzi :ico_noniewiem: Z Zuzki to laseczka się robi :ico_brawa_01:
Asiu zdrówka kochana dla dzieciaczków :ico_pocieszyciel:
a ja mam lenia strasznego dziś.. żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 09:53

i przepraszam ze wam sie tu wcięłam :ico_wstydzioch:
- Ty nie przepraszaj,tylko napisz jak sobie radzisz z 3 ?

Asieńka86, dzieki!!!

A i Biiu pisala,zeby zadna jej sie w kolejke nie wepchala :ico_oczko: :ico_nienie:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2012, 09:53

Wyobrazam sobie ze Biniu musi byc mega zawiedziona... ale moze mniej bolesny porod bedzie miala jak oxy nie podadza????? Kurde, napisz jej cos pozytywnego zeby sie nie dolowala :ico_sorki:
A te polozne i lekarze to powinni za pastwienie sie nad pacjentkami ku*wa kary placic! co to za teksty w ogole do ciezarnej???????????? :ico_szoking:

[ Dodano: 26-03-2012, 09:54 ]
a rybo, mialam pisac ze dzieci masz sliczne!!!!! A zuzia na tej fotce wymiata, taka kochana!!!!!!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 09:56

co to za teksty w ogole do ciezarnej???????????? :ico_szoking:
- no niestety teksty maja ponizej godnosci :ico_zly: Kolezance w ciazy tez ginekolog powiedzial,ze nie moze zrobic dobrze USG,bo tluszcz przeszkadza :ico_zly:

Stawiam za skonczony 34 TC :-D Obrazek

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 10:04

dajcie w ogóle spokój, traktują wszystkie brzuchatki, jak jakieś zło konieczne. :ico_zly:

ja zaczynałam akcję z 3cm rozwarcia, w południe miałam już 5, a potem wieczorem Tobika na świecie. wszystko w jeden dzień się rozkręciło. niech dużo chodzi, przysiady, prysznic ciepły, może rozkręci skurcze :ico_sorki: :ico_sorki:
trzymam za nią mocno kciuki :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2012, 10:11

Ty nie przepraszaj,tylko napisz jak sobie radzisz z 3 ?
:-) nie mam pojęcia jak to się kręci ale jakoś idzie do przodu :ico_sorki: czasem nie wiem w co rece włoży ,czasem mam taki sajgon w domu ,ze o własne nogi można się zabic ale ważne ,że dzieciaki szczęśliwe :-D
Stawiam za skonczony 34 TC
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: kurde ale za mną czekolada chodzi :ico_oczko:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

26 mar 2012, 10:29

tibby, pisalam jej,ze ma duzo chodzic i nie sie nie kladzie :ico_oczko:
czasem mam taki sajgon w domu ,ze o własne nogi można się zabic ale ważne ,że dzieciaki szczęśliwe :-D
- hehe,no tak :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 mar 2012, 10:44

asiab, miałam identycznie z Milenką. Zaraziła się katarem (tylko katar złapała) od Damiana jak miała 2,5 tyg.
Lekarz nie był pewnien czy chrypi od katarku który ma w nosku czy to już oskrzela, także oczyść nos przed badaniem. Kładź ją dużo na brzuszku, niech to spływa, albo noś "na samolot" na ręku. Sól fiz do nosa przed tymi zabiegami i niech spływa.
Jak masz nebulizator, to jak najbardziej inhalacje z soli fizjo polecam.
U nas to było zalecenie na ten katarek malutkiej Milenki (też karmiłam cyckiem, ale jednak katar był silniejszy, ale w szpitalu, to by duży plus od wszystkich, zwłaszcza od lek.prowadzącej, która mówiła, ze po prostu nawet jak maluch zachoruje, to szybciej wyjdzie z choroby).
od tamtej pory młoda nie choruje, także wyleczcie porządnie katarki, zapalenia, zaraz lato, będziecie się hartować.
My trafiliśmy do szpitala. Ale Was na pewno ominie!!!!!! &&&&&&&&

Hehe, pranie mi się skończyło prać. idę wieszać.

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 mar 2012, 10:56

hej kobiety
biedna biniu :ico_sorki:, normalnie mozna dostac szalu psychozy przez tych "lekarzy" :ico_zly: ja na miejscu biniu bym czekala na ta polozna pod szpitalem az skonczy zmiane i jej :wpale: :ico_haha_01:
asiab zdrowka dla dzieciaczkow i dla ulenki przede wszystkim, zeby nie trzeba bylo szpitala :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”