wisnia3006, jaki brzuchol słodki

wiem cos o tym..ja mam doscdzieki ale powiem wam ze zle sie czuje taka gruba juz mam dosc i chce aby ten czas jak najszybciej zlecial bo nie moge na siebie patrzec. plamy na buzi
a może do Ciebie bardziej niż rączek, jak CIę nie ma to się domaga i dlatego najlepiej jak bliskoKurcze i już sie do rączek przywiązała bo jak nie spi troszkę w dzień to nie poleży tylko jeczy a na rączkach jest spokój
znam to hehe, no ale w końu to bajki dla dzieci - nie dla nasSylwia,mnie tak drazni bajka Dora zwiedza swiat,jak slysze to dore to mam ciarkiA moje dzieci to lubia
ja Damiana odkładałam zawsze, ale przyznam się że zdarzyło mi się usnąc na początku przy karmieniu, ale z czasem nie, on jadł 10 min z zegarkiem w ręku i w sumie 3 max.4 karmienia i siup z powrotem do łóżeczka, nie odbijał mi po karmieniu, lekarz powiedział, że dlatego że się dobrze dostawia, ale jak go odkładałam to w pozycji na boczku w razie jakby się ulac miało, nie lubiłam z nim spac bo się nie wysypiałam - za bardzo na czuja wtedy spałamdzwoneczek82, ja Andrzejka sumiennie odkladalam po kazdym karmieniu,odbiciu itd i chodzilam taka do d....y,a Zuzke tez zostawialam w lozku i tylko cycki wymienialam i rano bylam wyspana
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość