Mad świetny filmik i słodka Marynka hihi
Gabi niezłych masz pomocników , Lili śliczna dziewczynka i super sobie radzi na brzuszku
Beatka no to widze że obie mamy kiepskie nocki, ja juz nie wyrabiam po prostu, Jakub chyba od 2 tygodni bardzo czesto w nocy sie budzi, a ostatnie nocki to juz masakra co 1 godzine pobudka, wczoraj o 22.00 dałam mu butle bo wzięłam pod uwagę wersje że może głodny i cycusie nie wystarczają no ale wypił 130 ml modyfikowanego i po godzinie pobudka i marudzenie , więc głód wykreślam, moja mama mówi ze moze zęby ale wydaje mi sie że za wcześnie. Dziś kupie Viburcol i na noc mu zapodam, zobaczymy czy poskutkuje. Na Olka te czopki super działały.
Na spotkanko ja też się zapisuje,
Trzeba się spotkać póki jeszcze tu jesteśmy, bo tak jak Gabi pisze z czasem coraz mniej kobitek się pojawia na wątku, u mnie na Olkowym wątku jest to samo - kilka babeczek zostalo, no i też spotkania na żywo były .
Ja na swieta nie szaleje, ciacho z owocami i smietaną upieke do tego jakis wypaśniejszy obiadek, reszta jak co dzien. W niedziele idziemy do moich rodziców na obiad.
I tyle pisania, bo maruder wzywa
przez te nocki, z dnia na dzien mam coraz mniej cierpliwości i łatwo sie denerwuje