hej
mała padła
wczoraj u nas taka burza była ,masakra i potężna ulewa,akurat do mamy jechałam samochodem,masakra
no i żałuje że do nich jechałam
bo się z nimi pokłóciałam
jak mnie wkurza że oni są takimi egoistami
mają tak zasciankowe i samolubne poglądy że aż mi wstyd za nich
myślą tylko o swoich doopach
a wiecZnie im tylko żle,ciągle narzekają,moja mam to jest do potęgi hipochondryczka
nie chce mi się już tego słuchac
nie mówiąc o tym że moje dzieci są za chude
że czemu małej nie chce uszków przebic że ona by mi ją wziałe i bez zgody poszła do kosmetyczki i uszy przebiła-----szkur..a mać ,a ciekawe po co jej kolczyki ,przecież ona nawet nie bedzie wiedziała że je ma,a mi nie są potrzebne ,jeszcze ma czas....
a już wogóle szczytem było to jak na mnie naskoczyli że my młodzi sie teraz szkolimy,studia robimy,a do zawodówki to nikt nie chce isc i szkoły zamykają,a teraz moi rodzicie muszą tak długo pracować.......ja pierdziele ,tu już wyszłam z siebie......tzn ze ja mam dziecko po podstawówce dac do zawodówki i nie zapierda....na rodziców od razu po szkole jak fizol........no poprostu szokkkkk,przepraszam za słowka ale normalnie tak mnie wkurw..i że szokkkk
jak jeszcze pauli nie było to moja mam ciagle że mój piotruś za chudy....i chudy.....jak dla mnie jest super,za to mojej siosttry dzieciaki......szok chłopak 7 lat a waży 38 kl,ale wg mojej mamy on nie jest gruby tylko ubity.......
i teraz widze że zaczyna sie czepiac paulinki a ja mam ją w doopie ale jeśli chodzi o dziaciaki to sie nie dam,napewno odpyskuje,,,,no mówie wam do dziś mnie trzesie....
ale ja zawsze ta gorsza byłam to co sie dziwic i ja wszystkiemu jestem winna nawet temu że szkoły zawodowe zamykają......w głowie sie nie miesci....
paula już ma 7 zeboli i i już tak śmiga po domku że wszedzie jej pełno odkąd zaczełą chodzic........
Fintifluszka, nasze dziewuszki zgrabniutkie bedą .....ja uwielbiam takie pchełeczki.....
[ Dodano: 13-04-2012, 11:01 ]
magda1614, a co to za doły???