Goździk, my mamydokładnie taki sam rowerek jak pokazałaś!!!

Nawet kolorek czerwony! No i rzeczywiście jest swietny - wprawdzie Dawiś jeszcze nie pedałuje, ale się przymierza i sam na niego wchodzi
Tibby, ten co Wy wybraliście też jest ładny
Martalka, nie chodzi mi o piękne majtki - tylko o jasne - najlepiej białe pl producenta, a nie z Chin, bo Dawiś ma AZS i miał SATRSZLIWĄ wysypkę na nogach, brzuszku, stópkach

Dermatolog kazał unikać kontaktu ciała z ciemnymi ubraniami, bo te barwniki w połączeniu z potem dają taki właśnie rezultat. Jak tylko zmieniliśmy mu bieliznę, wysypka zniknęła i skóra jest gładziusia. Dlatego tak uparcie poluje na jasne majtasy
No i życzę powodzonka w odpieluchowywaniu, mocno trzymam za Was kciuki i czekam na relacje. Ja też myśłałam o tym żeby na spacerki zakładać coś niezbyt chłonnego - np formowankę bez otulacza. Ale co z nocą? W tej mojej książce jest info, że dziecko nie siusia przez sen tylko aby się wysiusiać, to musi chociaż delikatnie sie rozbudzić, a czujny rodzic na pewno wyczuje ten moment i powinien szybko zaproponować dziecku nocnik

Nie przemawia to jakoś do mnie

Nie wiem czy wyczuję... wątpię...zresztą totalnie niewyspana pewnie wówczas bym była. Z drugiej strony zakładać na noc pieluchę - to taka troche dezorientacja dziecka kiedy można sikać tak, a kiedy nie więc nie wiem co tu zrobić zwłaszcza że Dawiś jeszcze w nocy je modi - min 300 ml

więc nie ma szans aby nie siusiał
Ja dziś jestem po wizycie - miałam połowkowe - wszytsko jest ok - Córeńka potwierdzona na 100% - sama widziałam