dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2012, 16:41

witam

agasio śliczna waga twej panny :ico_brawa_01: i super ze bioderka ok!!! u nas też nie trzeba za rto płacić...bo u nas jest to obowiązkowe i refundowane!

margolcia, dzieciaki słodziaki :-D

ja jak kłade małego to też na kocyku na podłodze.

kaja to z Twego Kubusia silny chłopczyk, i też mam nadzieje ze za miesiąc moj tez bedzie taki silny :-D

ja przeciwko pneumokokom bede szczepić, tylko ze wzgledu na to ze jest to refundowane dla wczesniakow.

a...i wreszcie sie doczekałam kupek...nawet po kilka dziennie :ico_brawa_01:

a jeżeli chodzi o spacerowkę to tez mysle niedługo przejśc na nią., jak bedzie troszke cieplej ..bo nasz wozek tez jest cięzki i niezbyt wygodny.

:ico_sorki: :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2012, 16:44

Aga26, teraz sa nawet takie spacerowki z wkladka dla niemowlecia i mozna w nich wozic malucha. Spokojnie spacerowke mozesz wziac jak sie rozklada na plasko. Jakis spiworek na nozki i szalejcie nad morzem.Moja kolezanka rodzila miesiac po mnie i kupili malej od razu spacerowke gleboka do rozkladania na plasko :-)

margolcia ale slodziaki te dzieciaki Twoje :-)

My bylysmy ponad 3h na spacerku, pogoda cudna i mega cieplutko :-)

[ Dodano: 13-04-2012, 16:45 ]
W ogole to iw_rybka rodzi, bo podczytuje ich wateczek ;-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2012, 17:47

my tez dziś na spacerku ponad trzy godziny byliśmy ale pogoda jakaś taka dziwna bo jak słonko świeciło to aż się gotowałam takie było ciepło a jak wlazło za chmurkę to zimno się robiło bardzo no ale i tak połaziliśmy sporo :ico_brawa_01:

Margolcia super fotki :ico_brawa_01:

Aga26 skoro parasolka się na płasko rozkłada to spokojnie bierz tylko albo jakiś śpiworek albo ciepły koc weź żeby się Borysek nie zmarzł :ico_haha_02:

Dzwoneczek już kiedyś miałam Cie pytać czy u Ciebie w przychodni mają już te pneumokoki refundowane bo u mnie jak na razie nie dostały i Kuba czeka na pierwszą dawkę :ico_noniewiem: ostatnio stwierdziłam że poczekam do kolejnego szczepienia i jak dalej nie beda mieć szczepionek to zaczne raban robić :-D

a tu Wam pokażę jak mój leń "wysoko" główkę podnosi na brzuszku :-D
Obrazek

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 kwie 2012, 19:11

Ja po wizycie u ginki,niby wszystko ok tylko nadzerka niestety nie zniknela po porodzie i jest do usuniecia za pół roku- juz sie boje. No i mam pomyslec o antykoncepcji, tylko ze ja jestem zielona w tym temacie, mowiła cos o plastrach- miała któraś z Was??

A moje dziecie jest strasznie leniwe i prawie wcale nie podnosi główki :ico_placzek: , mam sie juz martwić??

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2012, 19:25

a po wizycie u ginki,niby wszystko ok tylko nadzerka niestety nie zniknela po porodzie i jest do usuniecia za pół roku- juz sie boje.
To chyba nie jest gorsze niz porod :-)
Ja jeszcze u ginki nie bylam az wstyd, ale nie mam kiedy sie wyrwac :ico_wstydzioch:

agaa22, nad metoda antykoncepcji tez zastanowic sie musze. Chociaz poki co od porodu jeszcze przytulasow nie bylo i chyba szybko nie bedzie. :ico_wstydzioch:

[ Dodano: 13-04-2012, 19:26 ]
mam sie juz martwić??
Nie :-) Nie ma co poganiac dziecka. Kazde w swoim tempie dojrzewa.

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 kwie 2012, 19:34

Chociaz poki co od porodu jeszcze przytulasow nie bylo i chyba szybko nie bedzie.
Ja to juz 4 tyg po porodzie probowalam bo nie moglam wytrzymac, ale za bardzo bolało więc tydzien jeszcze poczekalam hehe
Ja jeszcze u ginki nie bylam az wstyd, ale nie mam kiedy sie wyrwac
Ja po tym jak Kaje urodzilam to w ogole nie byłam u ginki na kontroli,dopiero jak zaszłam z Igą w ciąże to byłam :ico_olaboga:

[ Dodano: 13-04-2012, 19:40 ]
A i wczoraj moja kuzynka urodzila córeczke :ico_haha_01: Śiejemy sie że w miesiacu nie ma innych dni tylko same 12,bo jedna kuzynka urodził w tym roku w styczniu 12 córke, ja Kaje i Ige 12 stycznia i lutego i Monika wczoraj czyli 12 kwietnia :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2012, 20:03

agaa22, przynajmniej nie zapomi rodzinka o urodzinach :-)
Ja to juz 4 tyg po porodzie probowalam bo nie moglam wytrzymac, ale za bardzo bolało więc tydzien jeszcze poczekalam hehe
Moj D. bylby wniebowziety. Szkoda mi go ale wciaz licze ze libido samo z sie powroci.

eSKa
4000 - letni staruszek

13 kwie 2012, 20:13

hejo
śliczne focie dzieciaczków :ico_brawa_01: i najlepsze jest to że wystarczy tydzień przerwy i na kolejnym zdjęciu widać jak rosną :ico_brawa_01:

Aga masz dokładnie ten sam problem co i ja z tym wózkeim nieszczęsnym, nam stelaż z gondola prawie cały bagażnik zajmuje :ico_zly: :ico_zly: ale nie wiem czy zdecyduje sie na spacerówke , nad morzem wieje strasznie i raczej nie ma co liczyć że będzie inaczej :ico_noniewiem: Boje sie że małemy będzie zimno w spacerówce tym bardziej że dziecko jest przodem do kierunku jazdy i cały wiatr wpada do budki :ico_noniewiem: Tez nie wiem co zrobić, na razie jesteśmy na etapie że bierzemy gondole a dodatkowo wypozyczymy ten bagażnik dachowy na ciuchy :ico_noniewiem:
Ja to juz 4 tyg po porodzie probowalam bo nie moglam wytrzymac,
:-D :-D ja to samo i na szczęście poszło gładko :ico_oczko:

dzwoneczek brawa za kupki :ico_brawa_01: i kto by pomyślał że duża ilość kupek tak będzie cieszyć :ico_brawa_01:
a jak tam u was z pobudkami? dajesz radę ? bo u nas ciut się polepszyło i zamiast co godzine czy pótorej mamy pobudke co dwie lub dwie i pół godziny :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

13 kwie 2012, 21:06

mój mąż to już przeżywa jak my sie zabierzemy do samochodu w czwórke plus wózek, łózeczko turystyczne i cała reszta
no własnie, jest nad czym myśleć jak to wszystko popakować żeby się zmieściło :ico_haha_01: my jesteśmy w o tyle lepszej sytuacji że jedziemy na tydzień i mam zamiar w miarę ograniczyć ciuszki :-) Oj Aga jadąc na 3 tygodnie to będzie musiała zabrać tego dosyć sporo :ico_oczko: no chyba że na miejscu coś wypierze, no i z Agą jedziemy w takim czasie że chyba więcej zimowych ciuchów się przyda niż letnich ( w zeszłym roku jak byliśmy to mimo że słoneczko swieciło nam codziennie to przez ten okropny wiatr czapke musiałam sobie kupić a Olkowi rękawiczki :ico_olaboga: )
W lipcu czy sierpniu już nie będzie tego problemu i lżejsze ciuszki pójdą w ruch :ico_brawa_01:

eSKa
4000 - letni staruszek

13 kwie 2012, 22:00

No ale wiesz jadą 3 kobiety, to jaka by pora roku nie była, to ciuchow potrzeba sporo
:-D :-D :-D czyli w tym momencie powinnam się cieszyć że u mnie sami faceci :ico_oczko: wystarczą dżiny ze 2 koszulki , bluza + kurtka i więcej miejsca będzie na moje ciuszki :ico_smiechbig:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”