Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

16 kwie 2012, 09:20

moim marzeniem jest schudnac 30kg troszke duzo co?
no mało to nie jest.może najlepiej się udać do jakiegoś specjalisty dietetyka,bo samemu to będzie ciężko, tym bardziej, że tyle pokus jest dokoła.
ale oczywiście nie jest to niewykonalne. trzeba tylko ogromnego samozaparcia.

ostatnio mam słabsze dni i wielkie chandry. :ico_placzek:

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!

16 kwie 2012, 09:22

tibby, :ico_pocieszyciel: tak bez powodu czy coś Cię gryzie??

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

16 kwie 2012, 09:31

nawet sama nie wiem. po prostu jakoś nic mnie nie cieszy... niby dzień zaczyna się dobrze, ale pod koniec mam wszystkiego dość, rzuciłabym wszystko i poszła w cholere...
sama perspektywa wstania z łóżka nie jest dobra. wiecznie czuję się zmęczona, do tego zaczynam widzieć w sobie coraz więcej "brzydkich miejsc" i w ogóle dość mam.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2012, 09:35

ja mam nadzieje ze ok 10 kg zleci przy porodzie wiec zostanie az 20. musze weeliminowac slodycze cole(uwielbiam ja) i kolacje.

tibby, ja mam to samo. dzien juz mnie nie cieszy mam dosc. caly czas siedze w domu a jak przyjdzie 2 dziecko to samo bedzie. moj maz juz wybieral sie na ksw z kolega ale wybilam mu to z glowy ze w koncu moze ja gdzies wyjde

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

16 kwie 2012, 10:58

no i kolejne dzieciątko nam skończyło 14.04 dwa latka! :ico_brawa_01:
Najlepszego dla Zosi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_tort:

jak ten czas ucieka.. u nas urodzinki już w niedzielę :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2012, 16:52

wisnia3006, Gratki za 37 tydz :)
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i dla Zosi za 2 latka :-D
Bartoszek śpi a za oknem deszcz leje od samego rana tak więc jesteśmy uwiezieni w domu
dzieciaczki z kaloszy wyrosły muszę im pokupować nowe :ico_noniewiem:
:ico_noniewiem:
tibby, współczuje złego samopoczucie ale jak to w życiu sa leprze i gorsze dni

julchik22

16 kwie 2012, 20:38

Wiśnia, :ico_brawa_01: za donoszoną ciążę! :-D

Tibby, :ico_pocieszyciel: 3-maj się - czasem po prostu są takie dni... niebawem na pewno miną :ico_oczko:

Ja ciągle jestem senna...już nie wiem który dzień z kolei :ico_spanko:

Awatar użytkownika
karo-22

16 kwie 2012, 21:49

tibby, zaraz prawdziwa wiosna przyjdzie, to i na serduszku ciepło Ci się zrobi :-) Jeszcze chwilka! :-)

Juluś, pogoda ostatnio do kitu i ciśnienie niesprzyjające i to pewno wpływa na to, że jesteś senna. Ale od jutra ma być ładniej i słoneczko ma wyjrzeć zza chmurzysk :-)

Wiśnia, :ico_brawa_01: za donoszoną ciążę, już coraz bliżej :-)

tibby, w niedzielę robicie imprezkę?? :-D Ja w sobotę będę świętować z rodzinką :ico_oczko:

JA dziś byłam na dwóch spotkaniach, mam nadzieję, że będą owocne :ico_oczko: Ale trochę stresu się najadłam i teraz trochę głowa mnie boli :ico_oczko:

No i malutki sukces odnieśliśmy z M, Niko usnął dziś bez cycusia tylko leżąc z nami w łóżu :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2012, 23:19

Hejka...

hehe, oczywiście, że imię moze wcale nie powielać charakteru, ale co zrobić jak znałam takich a nie innych "nosicieli" danego imienia i mi się ono po prostu "kojarzy"? :ico_oczko:

Witam szybcikiem.
Wisnia, 37 tygodni zaliczone :ico_brawa_01: Można robic wielkie ufff i czekać na start :D

Ja zaraz też mam zielone światło.
Dziecię chyba to czuje bo masakruje mi szyjkę. No tak kłuje, naciska i BOLI, jakby mi szpilę wbijał.

karo, brawo za sukcesik :D To dobry znak.

U nas nocnikowo kupa! Sika po nogach i niewiele jej to mówi.
:D
No ale niech sika. :ico_noniewiem:
Ja to już nie mam sił jej co rusz przebierać i z tym jest kłopot (sił nie mam fizycznie, schylanie to masakra, ubieranie takiej kozy też). Mam myśli, żeby po prostu odpuścić na jakiś czas... :ico_olaboga: i zabrac się za to jak będę "sprawna" :ico_noniewiem:
Na razie niech sika....

Awatar użytkownika
karo-22

17 kwie 2012, 10:43

Martalka, no odpieluchowanie w 3 dni to niezły wyczyn i myślę, że mało prawdopodobny :ico_oczko: Wszystko w swoim czasie, teraz rzeczywiście jesteś wyeksploatowana na maxa więc odpuść sobie :-)

Tibby, powiedz mi Kochana czy Ty jadłaś ten torcik tęczowy?? Smaczny jest?? Planuję go upiec na sobotę, a my jesteśmy zwolennikami bitej śmietany i owoców w tortach :ico_oczko: No i oczywiście zwlekałam z barwnikami i nie zamówiłam na all, więc muszę kupić w sklepie, a tam babka ma w żelu niebieski i żółty, a czerwony będzie kołować do piątku, ale za 20 zł jeden :ico_olaboga:

Wróć do „Przedszkolaczki”