hej Laski:)
Tak Was podczytuję ale za odpisanie się nie mam jak wziąć.
Mała coś ostatnio strasznie marudna non stop potrzebuje uwagi, tylko się z nią bawić i koło niej skakać. Zajmie się sobą przez jakieś 15min a później ryk... Ciężko ostatnio no ale P ma yrlop to jakoś dajemy radę, bo sama chyba bym wysiadła...
Cały czas teraz jeździmy z zaproszeniami i czasu też właśnie nie ma aby wpaść częściej.
nina kolczyki super
Jak będziesz słać zdjęcia to ja też bym chciała z chęcią też sobie więcej zamówię
za postępy dla maluchów
Oliwka już też tak fajnie pełza. Jeszcze nie raczkuje tylko właśnie pełza, ale całe łóżko potrafi tak przemierzyć jak do zabawki chce się dostać
Super wygląda jak tą dupką tak zamiata
izus ja pracowałam pół roku na BP. Więc sprzedaż aktywną, komplementarną znam
Masakra to jest. Wciskanie tych produktów to udręka straszna... Co prawda zawsze 100zł premii miałam z tego tytułu ale i tak zawsze się trzeba było nacudować
A te grosze też mnie zawsze wkurzały. Ludzie sobie nie zdają sprawy ile takich groszy za dzień się uzbiera. Ja kiedyś napomniałam Pana o dwa groszę, a ten że nie ma i że przecież stacja nie zbiednieje, no to mu mówię że na pewno nie zbiednieje bo ja to będę musiała oddać z wypłaty. No to od razu znalazł. Ludzie się oburzają jak się ich prosi o grosz czy dwa, no ale przez mieisąc to właśnie wychodzi manko granicy 50zł co człowiek mógł by za to coś kupić sobie czy dziecku...ahh...
Kiedyś na stacjach było właśnie manko dopuszczalne do 5zł i tego nie trzeba było oddawać, więc się i wtedy nie trzeba było prosić o te grosze, ale pewnie zauważyli ile strat na tym mają to i to znieśli...
Dobra ja uciekam bo z kolejnymi zaproszeniami lecimy;))
Trzymajcie się ciepło;))