wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2012, 07:32

hej!!!

od rana juz piekna pogoda. a ja bede sie dusic w szkole, troche sie boje ze sie cos wydarzy ale jak nie pojde bede miec problemy z zaliczeniem
karo mniam zjadlabym takie kanapeczki.
a te buty korneckiego nawet nie wiem gdzie u nas mozna kupic:(

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2012, 10:26

zwykle w mniejszych obuwniczych. Przynajmniej u nas.
Raczej nie w centrach handl.

[ Dodano: 28-04-2012, 10:27 ]
jeszcze Mrugała ma bdb buty.
I kornecki i mrugała nie odbiega moim zdaniem jakością od Bartka.

NICOLA_1985

28 kwie 2012, 11:43

hej
my leniuchujemy, zaraz troche ogarne chatke, pranie sie pierze zaraz wrzuce do skuszarki i wsadze nastepne pranko i lecimy do taty na obiadek

karo fajne butki ja tez chce cos takiego kupic krystiankowi ale raczej nie z bartka bo tutaj bartka nie maja :ico_oczko:
kanapki pycha... :-)

wczoraj kupilam karolinie sandalki baren schuhe , nie umiem znalezc ich w necie ale sa super bo maja odpowiednia sztywnosc sa zapinane na wysokosci kostki i bardzo dziewczece w pl takich nie ma , krystianowi tez pojde cos kupic tutaj. za karoliny buty zaplacilam niecale 17 euro wiec nawet calkiem tanio biorac pod uwage polska alternatywe butow za ponad 200 pln .. :ico_noniewiem:

wisnia i jak tam rusza sie cos z tymi skurczami?

a co do sprzatania to ja lubie miec czysto ale nie lubie sprzatac za bardzo hehe tzn lubie odkurzac ale reszta sprzatania to fraczej dla mnie meka :ico_oczko:

kurcze nide mam polkskich znakow na tej klawiaturze...

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

28 kwie 2012, 14:59

Wiśnia, no właśnie jesteś jeszcze w dwupaku? :ico_oczko:

Nicola, pochwal się sandałeczkami :ico_brawa_01:

Czysto to lubi chyba mieć każda z nas, ale nie każda MUSI mieć pedantycznie :ico_oczko: Ale np mój Mąż lubi mieć pedantycznie, więc zawsze chętnie mi pomaga jak tylko ma czas :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2012, 15:09

Wisienka chyba w szkole jest bo pisała ze ma zajecia
kurcze ja bym sie bała jechać na uczelnie juz w tak zaawansowanej ciąży
A my po spacerku uf.... upał straszny
dzieciaczki juz sie trochę opaliły dzis je juz smarowałam kremem z filtrem bo po wczorajszych szaleństwach rece buzie czerwone :ico_noniewiem:
Julci chciałam kupić jakis lekki kapelusz na głowę ale u nas jest tylko wybór dla maluchów jakby tym starszym dziecia nie były potrzebne
im starsze dziecko tym gorzej z ciuchami przynajmniej ja mam takie odczucie
po 15 ma chrzestny Bartoszka przyjsc na urodzinki :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2012, 16:40

gozdzik, zgadzam się z tobą. a jak już są, to takie dziwnie wymyślne, że aż czasem niepraktyczne. :ico_noniewiem:

my też dziś szalejemy na dworze kiedy się da. ale póki co uciekliśmy z dworu, bo tam gorąco, że człowiek ledwo wytrzymuje. więc pójdziemy później, jak się ciut ochłodzi. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2012, 17:02

baren schuhe to z Deichmanna. W PL są. pewnie wybór mniejszy, ale są.
Fajne buciki.
Tak samo jak elefanten

[ Dodano: 28-04-2012, 17:06 ]
tutaj najczęściej spotykane sandałki dla dziewczynek to.... japonki :ico_haha_01: tak tak, dla dwulatek!!! :ico_szoking:
fajne, takie najzwyklejsze i hurraaaa BEZ hallo Kitty czy peppy znalazłam w Mothercare. I tylko za 10Ł.
Przyznam, że nie patrzę w sumie w 100% na firmę. Ale sandały/buty muszę obejzreć, zgiąć, pomacać, dopiero przymierzyć.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

28 kwie 2012, 17:18

Martalka, a jak twoje samopoczucie przed porodem? już się udziela zdenerwowanie?
a jak przeterminujesz? to co wtedy? do szpitala, czy wywołają w domku też?

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2012, 17:42

tutaj mogę rodzić bez wywolywania do 42tygodnia PLUS 2 dni!!! W domu!
Nie wywołują do konca 42 tygodnia- standard tutaj zresztą i w szpitalach.

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 kwie 2012, 19:50

no ja jestem wrocilam ze szkoly bylam jeszzcze z zuzia na placu zabac a pozniej prad nam wylaczyli na godzine tak jak wczoraj.
co do szkoly to wolalam isc aby miec to zaliczone a jak cos to byla ze mna moja dobra kolezanka ktora ma samochod i jak cos to by mnie zawiozla.
maz jeszcze w pracy a zuzia juz spi, no a jutro jedziemy na zakupy dla kazdego musimy buty kupic.
a co do porodu to mysle ze znow tafie do szpitala i dostane oxy tak jak z zuzka i bede miala wywolanie

NICOLA_1985, pochwal sie bucikami jakie kupilas.

[ Dodano: 28-04-2012, 19:53 ]
a tak w ogole moge zuzi kupic buty z odkryta pieta? bo ona ma rozmiar 27

Wróć do „Przedszkolaczki”