Aniaaa, zdjęcia mam tylko coś nie moge wstawić bo jakis bład mi wyskakuje i nie moge nawet innego zdjecia wstawic Mai...
![n :ico_sorki:](./images/smilies/xx_sorki.gif)
A filmiki super :) mała spryciara z Twojej córeczki
![:-D](./images/smilies/002.gif)
aga216, czuje sie i tak juz lepiej ale duzo schudłam i taka chudzina jestem ale niedlugo mi przybedzie
Moja to chodzi spac po 22 i spi do 9 :)
No szokMatki w koszulkach na ramiączkach,a dzieciaki czapki, RATUZY !!, spodnie, bluzy, KURTKI!! i buty zimowe... w takim szoku byłam,że miałam ochotę coś powiedzieć do niejednej, tym bardziej,że dzieciaczki całe budzie bordowe od gorąca miały... przecież to jest męczarnia dla dziecka, które siedzi tak na ubierane w słońcu przez cały spacer...
![n :ico_szoking:](./images/smilies/xx_szoking.gif)
Ja cos spac nie moge maż i Maja jeszcze spia ale ta pogoda taka super ze az sie na lozku nie chce lezec
Moja to tak waży chyba dobrze bo wszystko wcina z nami :) ostatnio żurku sie najadla z ziemniakami to jadła i jadła szok hehe
![:-)](./images/smilies/001.gif)
Dziś jade z D. na grilla do znajomych mam nadzieje ze nie bedzie tak ze mna zle bo juz sobie mysle o jedzonku haha
[ Dodano: 28-04-2012, 09:06 ]
troche mialam czasu teraz i Was poczytalam :) Ale super zdjęcia wstawiałyście
taboguckagratuluje pracy
Widzę że Wasze maluchy juz wczesniej zaczely chodzic moja ta taki leniuch chyba zreszta dzieci roznie zaczynaja chodzic nie mam sie co przejmowac