wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2012, 19:37

gozdzik, sliczne zdjecia ale podziwiam was ze chcialo sie wam w taka goraczke.
Martalka napisał/a:
Zaraz śmigam z dziećmi na tańce (Bart tanczy reszta szaleje na korytarzu )... ehhh...
no, ale co zrobić :D zapisałam dziecko to lecim...

to Barti ma takie zamiłowanie do tańca B
niedlug pewnie zobaczymy go w you can dance

julchik22
Zrobiłem Magistra z forum!

30 kwie 2012, 20:56

Goździk, cudowne zdjęcia! :ico_brawa_01: Jaka Ty śliczna laseczka jesteś - Dzieciaki są do Ciebie podobne :-) No i wypadzik fajny - też mi się taki marzy - może w przyszłym roku :ico_oczko:

Martalka, to Ty tancerza w domu masz - super! :-D

Wisienka, Ty jak się czujesz? Macica ćwiczy? :ico_oczko:

Dawiś już się czuje lepiej - mam nadzieję, że to jeszcze kwestia zaledwie 2 dni jesli chodzi o katar, ale ząbki nadal się nie pokazały - tylko dziąsełka białe są, więc jeszcze pewnie troche się pomęczymy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2012, 21:09

Dziękuje za miłe słowa
Dawiś już się czuje lepiej
to fajnie
ja zmykam do łóżeczka bo zmęczenie daje znać
spokojnej nocy

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2012, 21:15

ja zmykam do łóżeczka
to dzieciaki juz spia?
moja zuzka cos ani sni o spaniu. albo czeka na tatusia(juz 13.5 godziny siedzi w pracy) albo tak goraco ze nie moze zasnac. ja wzielam zimny prysznic ochlodzilam sie tylko na chwile.

julchik22, a dziekuje czuje sie bardzo ciezko, goraco mi i mam dosc. chcialabym max 25stopni. a skurcze wieczorami sa tylko malo bolesne i malo ich.

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 kwie 2012, 23:00

No i po tancach.
Do you can dance to Damian raczej ;) ten ma autentyczny dryg.
Dla Bartka to głównie zabawa, i super sobie radzi, ale też i spotkanie z kolegami itd.
Niech sie chłopak bawi.

Za tydzień nie ma lekcji, bo jest "bank holiday" :ico_oczko: Ale pewnie i tak bym nie poszła. dzisiaj ledwoooo doszłam...

Bart na sali tańczył. A maluchy dawaly czadu na korytarzu.. aż mam dość. Damiana, w takim szale aż, musiałam zaprowadzić na chwilę do łazienki, umyć buzię zimną wodą, bo był jak zapętlony. Zupełnie nie słuchał tylko pokrzykiwał i biegał jak szaleniec :ico_noniewiem: :ico_zly:

Mnie co nieco lapie czasami- ból jakiś skurcz czy coś. I tylko :ico_sorki: :ico_sorki: "nie w tym tygodniu... nie w tym tygodniu... błaagaaaammm"..ehhh

julchik22

01 maja 2012, 10:33

Dziewczyny, no to życzę Wam rozpakowanka która kiedy sobie życzy :-D
Mi się marzy tak ze 2 tyg przed terminem, ale zobaczymy jak to wyjdzie :ico_oczko:

Ja dziś jestem pozytywnie naładowana - ta dziewczyna, co nie mogła długo się zdecydować czy my indiacza sprzedać, jednak się zdecydowała :-D Będę miała bawełenkę z lnem natur z 1998 roku, która miała tylko 2 właścicielki - mięciuśką, nośną, wymarzoną no i dobrej jakości - jednak te stare egzemplarze teraz bardziej się cenią :-) Miałam okazje porównać na zlotach naszych mamusiek chustowych. Ale się cieszę :-D

Dzisiaj w planach mam robienie gołąbków - nie lubię robić, ale moi Chłopcy lubią jeść :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 11:09

Będę miała bawełenkę z lnem natur z 1998 roku
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Super
Dzisiaj w planach mam robienie gołąbków - nie lubię robić, ale moi Chłopcy lubią jeść
tez bym zjadła ale robic mi sie zdecydowanie nie chce :ico_haha_01: :ico_haha_01:

My na razie leniuchujemy czekamy jak sie ochłodzi i po południu mamy w planie jechanie do parku miniatur :ico_haha_02:
zobaczymy co z tego wyjdzie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

01 maja 2012, 12:03

a ja dziś z M. odpoczywamy od Tobika, bo babcia zabrała go na cały dzień do Tobikowej prababci więc mamy spokój. ale popołudniu ja i tak idę do pracy, więc... i tak aż do pt :ico_placzek:

Awatar użytkownika
karo-22

01 maja 2012, 13:28

gozdzik, super wyglądacie Rodzinko :-) Fajne foteczki i fajną wycieczkę mieliście :ico_brawa_01: No i chyba pierwszy raz Cię widzę :ico_oczko: Ślicznie wyglądasz :-)

Juluś, fajnie, że w końcu wpadnie Ci w ręce wymarzona chusta :ico_brawa_01: Cieszę się, że Dawiś lepiej się czuje i trzymam kciuki za zębolki, by szybko wyszły i dały spokój :-) Nam wyszły już 3 trójeczki, jeszcze tylko ostatnia, górna lewa została, ale Nikoś dobrze przechodzi ząbkowanie.
Moje chłopaki też uwielbiają gołąbki, dlatego ja bardzo często je robię :-) Tzn wszyscy bardzo lubimy :-)

MArtalka, fajnie, że masz takich tancerzy w domu :-D Mój Nikoś też tancerz i muzyk :ico_oczko: Uwielbia muzykę, gra na czym popadnie, kocha gitarę - po tatusiu, bo tatuś grał w zespole na gitarze właśnie no i generalnie ma dryg do muzyki i tańca :-D Też pomyślę za jakiś czas nad jakimiś zajęciami dla Niego, tylko u nas zdaje się wszystko od 3 lat dopiero, co ja poradzę, że mój Bąk już od roku tańcuje :ico_oczko:

Jaka ja szczęśliwa jestem z racji pogody! :-D 30 stopni - CUDO! Kocham taką pogodę, nadajemy się naszą Rodzinką bardziej na południe :ico_oczko: Właściwie tylko śpimy w domu :ico_oczko:

Wczoraj byliśmy w aquaparku, Nikoś był przeszczęśliwy :-D
A tu kilka fotek z sobotniego wypadu do Mikrokosmosu! Wiśnia polecam Wam, fajne miejsce :ico_brawa_01: Sorki że zarzuciłam Was tyloma fotkami, ale jestem po ogromnym wrażeniem czyjegoś pomysłu i chciałam byście zobaczyły :ico_oczko:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 maja 2012, 14:08

Hej Babeczki :ico_kawa: tibby, przywołalas mnie :ico_oczko: ale ogolnie mało jestem na forum czasu brak,teraz jeszcze fajna pogoda to non stop poza domem jestesmy :ico_oczko:
Barti rozrabiaka maly takze oczy wkoło glowy trzeba miec bo non stop ma szalone pomysly,teraz spi to mam chwilunie!

karo-22, :ico_szoking: ale super to owadki :ico_szoking: gdzie to taki park jest??

gozdzik, super fotki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Przedszkolaczki”