"rtesciowa" super określenie - podejrzewam że literówka, ale jeśli dać parę wyobraźni, to można by zamienić na RTĘCIOWA i super by pasowało na określenie "kochanych mamusiek" Okropna jestem, co..., ale mnie poniosłoostatnio rtesciowa zaczela przegladac szafki w kuchni ,ale maz ja powstrzymal. Oni niestety taka maja mentalnosc,ze uwielbiaja podgladac prywatne zycie innycvh...
hahaha co to to nie bo ona to raczej u siebie nie sprzata i uwaza za strate czasu sprzatanie. U niej w domu to syf,kiła i mogiła Brud straszny bleeeeeeA kurzu palcem Ci na meblach nie sprawdza przypadkiem?
ja jeszcze przed slubem mialam z nia ostre spięcia po ktorych nie odzywalam sie do niej dluuugie miesiace i moj maz tez. Kretynka zaczela mnie obrazac na facebooku wiec ja zablokowalam i powiedzialam jej co o niej mysle.Ale byla chaja.Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz.Ale teraz wchodzi na moj profil na fb przez konto corki albo syna bo inwigilacja musi byc ;/chyba bym zatłukła - pewnie słownie ale dotkliwie
ja po porodzie chce wrócić do wagi z wakacji rok temu mi odpowiadałaAle po porodzie chce schudnac dodatkowo 10 kg ktore w ciagu kilku lat sie nazbieraly - mam nadzieje,ze sie uda
aż szkoda że już zgodaja jeszcze przed slubem mialam z nia ostre spięcia
Ojjj szkoda szkoda,a w sumie nawet nie wiem czemu jest zgoda bo do teraz mnie nie przeprosila za to.aż szkoda że już zgoda
Ja najbardziej to bym chciala swoja wage sprzed kilku lat(50 kg),ale bede zadowolona jak schudne do wagi w dniu slubu czyli tak 54-55 kg bo po slubie do 60 kg doszlamja po porodzie chce wrócić do wagi z wakacji rok temu mi odpowiadała
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość