a jak nastepne? dalej tak samo?U nas noc rewelacyjna.Chyba pierwszy raz cała przespana.Rany jak fajnie tak spać bez pobudek. Mała ostatecznie obudziła się o 6 ale że spała całą noc to i ja bardzo wypoczęta.
trzeba trafic na 'normalnych' znajomych, ja tu mam duzo osob z ktorymi na impreze czy zakupy pojde ale tak naprawde nikogo, komu moglabym bez strachu dziecko zostawic..Moja koleżanka ma 2dzieci i mieszka z dala od rodziny,bo w Norwegii i właśnie tak się ze znajomymi umawiają, że raz jedni,raz drudzy mają wychodne
wow ladnie! milo miec takich dobrych przyjaciol ja mam kilka takich kolezanek rowzniez z LO i mam nadzieje, ze jak najdluzej bedziemy sie razem trzymacCieszę się tym bardziej, bo to już taka tradycja od jego 18-tki, czyli już 14 raz, kiedy można się spotkać w gronie naszej licealnej paczki.
nie, nie ma takiej opcji, zadnych slubów:)elibell rzeczywiscie srednio tak brac tylko zeby chrzestnym byc no ale jak kto uwaza.. ale skoro Twoj malz chce to zgodzisz sie czy nie? ja bym chciala wziac koscielny, taki z weselem i cala reszta, ale kasy brak a kredytow na to brac nie bede, jak nasi znajomi.. jak wygramy w koncu w totka to wezmiemy
No budzi się ale tylko raz.Ostatecznie godz 6 rano oczy jak 5 złoty i nie ma więcej spania.a jak nastepne? dalej tak samo?U nas noc rewelacyjna.Chyba pierwszy raz cała przespana.Rany jak fajnie tak spać bez pobudek. Mała ostatecznie obudziła się o 6 ale że spała całą noc to i ja bardzo wypoczęta.
To chyba większość dzieci tak ma .z nami mu sie chyba po prostu lepiej spi
a jak u Was wygląda to uczulenie na ciele?jula81, u mnie też uczulenie wychodzi u młodego, znaczy egzema:(
dziękijula sliczne zdjecie Eryczka
szkoda, że nie masz nawet chwili na oddech i wypoczynek, czasem nawet jednodniowe wyjście ze znajomymi pomaga poprawić samopoczucie. szkoda, że nie macie z kim dzieci zostawić .Moje dzieci śpią, ja tracę już cierpliwość;( potrzebuję chwili na oddech, wstyd mi się przyznac ale ja chyba mam depreche a pogoda nie sprzyja niestety takiemu nastojowi psychicznemu.
zdolna Izunia, strasznie szybko Jej to wszystko idzie, super.Izunia super, raczkuje, stoi przy meblach, łóżeczko od 2 tygodni ma opuszczone a i sama siedzi
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości