no i nunia znów dziś śpiący dzień ma ,nawet sama teraz zasnęła a miałyśmy do ogrodu wyjśc bo przestało padac

Jeszcze nie uzywalismy goI miałam własnie Ciebie spytać, jak Wam służy?
Dzisiaj próbowałysmy soczek jabłkowy, podpasowal bardziej niż jabłuszko.
o własnie takim mamusiom zazdrościłamAlbo spi a jak nie to sie smieje i kokietuje ekspedientki.
Moja tez mi to mowi... ale ja zaczelam szalec ciut pozniej hehe ;)...no ale mam za swoje...mama wciąż mi powtarza ze ja też dawałam jej nieźle popalić.
Pisze na tym co kupilam ze sa powyzej 3 miesiecy. Ja czekam do magicznych 5kgłasnie miałam was zapytać od kiedy mozna nosic dzieciaczki w nosidełkach???
czy Martynka nie ma jeszcze 5 kg?Pisze na tym co kupilam ze sa powyzej 3 miesiecy. Ja czekam do magicznych 5kg
hehe....kochaniutka moj sie drze gdy go ubieram, drze sie gdy zatrzymuje samochod, drze sie gdy tylko otworzy oczy na spacerze, drze sie gdy go kładę, bo nie lubi lezec, drze sie gdy głodny , drze sie gdy jest marudny...ufff...i w takim hałasie mijają nam dniDzwonek, Jadzia - współczuję zachowań maleństwa, moja Ola ostatnio tez nam niezle w kosć dała na zakupach, ona nie znosi jeżdzić w foteliku, jak ją wkładam zaczyna sie drzeć:(
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość