A u mnie Jerzyk 5 dni po terminku i wyjsc niechce.....
wyjdzie napewno
ale Ci fajnie juz druga dzidzia ...trzymam kciuki
a wogole to czesc Mamuski
U nas dzis dlugi weekened wiec wpadlam na chwileke
ale widze ze slonko po raz piewszy w tym miesiacu wyszlo
wiec szkoda czasu siedziec w domku...
wczoraj bylo tylko 7 stopni i wiatr taki ze ludziska czapki i szaliki pozakladali
Ania Fintifluszka o tym cycu...ja jakbym nie zaczela pracowac i brac Tetralysalu (na tradzik!!!)tez bym pewnie nadal karmila cycem ...bo Szymek byl wieeeeelkim fanem
aczkolwiek chyba i on i ja juz powoli zaczynalismy miec dosc ...bo tak jak pisalam potrafil pogryzc mnie bardzo (strupki mam do tej pory)bo wg mnie nie lecialo juz tyle mleczka co wczesniej...
na poczatku tez gardzil formula a teraz wcina 3-4 butle dziennie i to ze smakiem
a wy ile butelek dajecie maluchom i po ile ml???????
Szymek ma liszajec!!!!!!!!
takie krostki z plynem ktore pekaja i w strupki sie zamieniaja(glownie kolo ust)...dostal na to antybiotyk ... wyglada juz lepiej ale nie wiem czy go nianaia jutro bedzie chciala wziac...bo jest to zarazliwe wsrod dzieci...
chociaz tak miedzy bogiem a prawda to jesli mial zarazizc inne dzieci to zrobil to w czwartek i piatek jak jeszcze nie wiedzielismy co to...
Anakara25 Szymek wcale nie chodzi !!! Dopiero staje przy meblach ale za raczki stal nie bedzie ...ja sie nie martwie (tzn troche ale ze wzgledu na tego guzka bardziej na kregoslupie!!!
) bo ma jeszcze czas....raczkowac zaczal jak skonczyl 11miesiecy i od tamtej pory robi ciagle postepy...
ale tak jak Twoj synek duzo gada i robi gesty ...zamiast maszerowac...
A jak ma Twoj synek na imie???
[ Dodano: 07-05-2012, 09:27 ]
Ania ja okresu tez nie mialam dopoki karmilam ..chocby to bylo i raz dziennnie tylko...
a i teraz (ale biore pigulki) to mam takie jkaby plamienie i co najwazniejsze ..nie boli
nie musze lykac przeciwbiolowych garsciami i lezec plackiem
magda1614jak tam @????
Fintifluszkaja tez tak zawsze plakalm jak wracalm do UK....ale chyba odkad mam Szymka to jakos lzej to przechodze...
a Wy sie i tak planujecei do PL na stale przeprowadzic niedlugo prawda???
Dobra mile panie lece pod prysznic....
i moze na jakies male zakupy (granatowy zakiecik mi sie marzy....
i granatowa torebka
)
ale wczoraj u fryzjera /kosmetyczki zostawilam £50 i nie wiem czy powinnam tak szalec....